Udrea îl ironizează pe Diaconescu: „Regret decizia lui de a se retrage din postura de candidat PMP la prezidenţiale”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

udreaPreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea îşi manifestă regretul faţă de decizia lui Cristian Diaconescu de a renunţa la candidatura sa din partea PMP la alegerile prezidenţiale.

Regret decizia lui Cristian Diaconescu de a se retrage din postura de candidat al PMP pentru Preşedinţia României înainte de dezbaterea şi decizia de mâine (n. red. astăzi) a Colegiului Naţional. Oricum, era nevoie de acest vot de validare a candidatului nostru din partea forului de conducere al partidului, conform Statutului PMP.

Mai mult, Elena Udrea este de părere că Diaconescu nu ar fi fost pregătit pentru aceste alegeri dacă s-a dat aşa uşor bătut în faţa unor alegeri interne.

Faptul că nu a făcut faţă unei competiţii interne mă face să cred că nu era pregătit, cu adevărat, pentru o campanie electorală prezidenţială, având în vedere că este cea mai dură bătălie politică posibilă.

Elena Udrea a mai declarat că îşi va asuma candidatura la prezidenţiale şi este sigură că va învinţe în Faţa Lui Victor Ponta pentru a continua ce a început alături de Traian Băsescu.

Sunt pregătită să-mi asum candidatura la alegerile pentru Preşedinţie din toamnă. Pot să îl înving pe Victor Ponta în orice competiţie electorală, inclusiv la alegerile prezidenţiale. De zece ani lupt fără ezitări pentru convingerile care m-au adus în politică şansa unei Românii care să ofere o viaţă frumoasă tuturor!  Pentru a ajunge acolo, imi asum continuarea lucrurilor bune susţinute alături de Preşedintele Băsescu: o economie puternică, în stare să aducă prosperitate românilor, independenţa Justiţiei, respectarea şi întărirea statului de drept sau depolitizarea instituţiilor publice.

Foto: www.facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj