U Prodvinalco la primul amical al sezonului

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
rugby
Sursa foto: www.facebook.com

Echipa de rugby a Universitati Cluj va disputa maine 3 martie incepand cu ora 14.00 primul amical al stagiunii in compania divizionarei secunde Politehnica Iasi.

Antrenorul echipei Bogdan Cantor a declarat pentru Cluj24h.ro: „Venim dupa o perioada de pregatire intensa in care am pus mare accent pe pregatirea fizica, prin aceste meciuri de pregatire dorim sa realizam omogenizarea grupului si implementarea sistemului de joc. Avem o serie de jucatori indisponibili in special in linia 1 dar vom incerca sa ne adaptam si sa implementam un joc modern in mare viteza”.

Suporterii echipei  ”U” Prodvinalco , vor avea ocazia sa-i vada pentru prima data la lucru  achizitiile de marca facute in intersezon: pe clujeanul Gal Csaba, Taniela Helfifi (Tonga), Levan Geribajvili (Georgia) și Vlad Toma (CS Știința Petroșani), Ovidiu Melniciuc (CS Știința Petroșani) . 

Prin prisma achizitiilor facute echipa Universitatii Cluj isi anunta inca de pe acum candidatura la podiumul campionatului in acest sezon.

Intrarea la meciul de maine este libera .

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj