TURNEUL CARITABIL VOLEI 2 GIVE, CÂŞTIGAT DE POLIŢIŞTII CLUJENI

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politistiPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au câştigat turneul de volei mixt – VOLEI 2 GIVE, organizat în scop caritabil, ocupând prima poziţie pe podium.

Poliţişti ai structurilor de ordine publică, acţiuni speciale, rutieri, investigaţii criminale, ş.a., cu abilităţi sportive, s-au reunit într-o echipă mixtă de volei şi au participat la turneul organizat în scop caritabil VOLEI 2 GIVE, ediţia a III-a.

Astfel, în perioada 5 – 6 decembrie a.c., echipa Poliţiei Clujene a concurat cu alte 31 de echipe înscrise la acest eveniment şi au reuşit să obţină primul loc pe podium.politisti 1

Fondurile adunate au fost donate Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie, precum şi Asociaţiei O Masă Caldă, cu ocazia zilei de 6 decembrie – cunoscută ca fiind sărbătoarea copiilor.

În perioada sărbatorilor de iarnă, poliţiştii clujeni continuă acţiunile umanitare care se adresează, în principal, celor care nu au familii cu care să sărbătorească Crăciunul, sau pe cineva de la care să primească daruri.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj