Copiii de la Clinica de Psihiatrie Pediatrică s-au bucurat să îl primească pe Moş Nicolae. Totul a fost posibil cu ajutorul OFSD Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

mos nicolaeÎn ajunul sărbătorii de Moș Nicolae, OFSD Cluj-Napoca a adus bucurie și  fericire, pentru al treilea an consecutiv, copiilor de la Clinica de  Psihiatrie Pediatrică din Cluj-Napoca.

„Gesturile umanitare sunt un semn al iubirii semenilor, care ne scot din mos nicolae 1 zona de indiferență. În Ajunul sărbătorii de Moș Nicolae, OFSD  Cluj-Napoca a adus un strop de bucurie copiilor din Clinica de  Psihiatrie Pediatrică, printr-un program cu pom de iarnă, daruri,  spectacol și colinde. Mulțumesc colegelor implicate în acest proiect de  suflet și, în mod deosebit, talentatului și inimosului ,,spiriduș”,  responsabil cu distracția copiilor. Am trăit momente frumoase, alături  de oameni și de copii frumoși!” a declarat Maria Macrea, președintele  OFSD Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj