TSD îi face cadou șoferului Mihai Seplecan, Codul Rutier și Ghidul Bunelor Maniere

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cadou seplecanConform unui comunicat de presă, TSD regretă încăpățânarea tânărului președinte interimar de weekend al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, de a-și face public CV-ul cât și comportamentul convulsiv de care a dat dovadă în ultima perioadă, fiind părtaș la refuzul senatorului Nicoară în privința semnării validării alegerii unui nou consilier județean, la schimbarea strict politică a vicepreședintelui Consiliului Județean Cluj, dl. Ioan Oleleu, cât și la lipsa vreunui răspuns coerent cu privire la legăturile tenebroase-economice ale Alianței Trădării de la Cluj, Tișe-Nicoară-Avram-Seplecan.

„Cunoscându-vă expertiza în conducerea mașinii, nu înțelegem de ce ați ales din nou, să fiți șoferul intereselor politice ale dlui. Marius Nicoară, știind din experiențele trecute, că de pe bancheta din spate, pentru dl. Marius Nicoară, politica este la un alt nivel. Sigur, între cele două joburi de șofer politic care v-au definit cariera, dumneavoastă ați ales să faceți și curse de Gilău, unde nu ați avut vreo remușcare să trădați, să încălcați tot ce a însemnat protocolul USL, fraternizând cu PD și Alin Tișe, probabil la sfaturile șefului dumneavoastră, Marius Nicoară” a declarat dl. Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

Organizaţia de tineret a PSD, îi face cadou Codul Rutier cât și Ghidul Bunelor Maniere ca o completare educațională, ca un cod de urmat pentru o viață publică decentă fără culoare histrională, în contextul în care, șoferul politic Mihai Seplecan încă mai încalcă regulile de circulație politică, la îndemnul stăpânului său, dl. Marius Nicoară.

„I-am oferit spre lectură dlui. Mihai Seplecan două carți care îi vor face mult bine în viață. Îi sugerăm să înceteze bufoniada politică, să se maturizeze rapid, să abandoneze spectacolul public și goana după publicitate, căci drumurile vieții nu duc doar spre Gilău sau castelul din Bonțida” a mai declarat Horia Nasra.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj