PNL Cluj Napoca: „Ponta împarte scutiri electorale pe bani publici”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Dan TarceaPreşedintele PNL Cluj-Napoca, Dan Tarcea critică măsura de amnistiţie fiscală pentru 30.000 de pensionari şi peste 12.000 de mămici şi spune că aceasta nu este decât o păcăleală electorală.

Guvernul îi condamnă din nou la plată pe cei ce muncesc în România și îi pune să acopere greșelile unor funcționari din aparatul administrativ. Măsura de amnistie fiscală impusă recent pentru peste 30.000 de pensionari și peste 12.000 de mămici nu este decât o păcăleală electorală și o diversiune de la cursul normal: găsirea vinovaților, acționarea lor în instanță și recuperararea prejudiciului. Dacă funcționarii sunt cei care au greșit și au dat pensii și ajutoare mai mari, trebuie să plătească.

În condițiile în care economia țării nu este tocmai roz, este strigător la cer ca Guvenul să impună, în prag electoral, o lege care creează găuri în buget. Vorbim despre o lege a amnistiei discriminatorie, dată pentru o anumită categorie de cetățeni și, implicit, neconstituțională. În contextul actualelor măsuri nu putem decât să ne simțim cu toții din ce în ce mai egali în fața legii.

Premierul Victor Ponta susține că amnistia fiscală poate fi extinsă și altor categorii. Astfel, ne întrebăm dacă prejudiciile aduse statului de baronii locali cercetați ar putea fi șterse dacă aceștia din urmă vor amenința, în stradă, că se vor sinucide. Cu siguranță aceasta pare să fie următoarea măsură pe care cei care ne guvernează o vor lua în perioada următoare, a susţinut noul preşedinte al PNL Cluj-Napoca, Dan Tarcea.

Sursă foto: www.facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj