Trei tineri au fost depistapti si sunt cerceetati de politisti pentru furt in comuna Sinmartin

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaÎn urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat trei tineri, bănuiţi că ar fi sustras unelte electrice, de peste 7.000 de lei, din anexele unor imobile din comuna Sînmărtin.

La data de 15 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii clujeni au depistat trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 27 de ani, din Gherla şi Cluj-Napoca, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză, în cursul nopţii de 10/11 mai a.c., ar fi pătruns, prin escaladare, respectiv pe uşa de acces neasigurată, în curţile a şase imobile, iar din anexe ar fi sustras unelte electrice.

Prejudiciul total reclamat de părţile vătămate din comuna Sînmărtin este de peste 7.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a persoanelor în cauză şi pentru a recupera în totalitate prejudiciul creat.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj