SCENA VERDE – Green Party on the Roof! Vino la petrecere şi susţine primul Teatru în aer liber al Clujului

scena verdeJoi, 21 mai, de la ora 17 clujenii sunt invitaţi la Green Party on the Roof într-o locație inedită, acoperișul de la Iulius Mall Cluj Napoca.  Acest eveniment este realizat în scopul strângerii de fonduri pentru concretizarea primului Teatru în aer liber al Clujului Scena Verde. Vino la petrecere şi susţine primul teatru în aer liber al oraşului tău cu un Suport de 10 lei.
Îi vom avea alături pe:
Tibi Codrean
Dragoș Stan
MC Dany (Discoteca Tineretului Costinești)

Punct ROM
Dedicați muzicii, cei patru artiști au impus o anumită atitudine în sfera muzicală autohtonă prin versatilitate, dinamism, prezență scenică și (mai ales) de spirit. Bazându-se pe o anume știință armonică și ritm, trupa PunctROM abordează cu multă naturalețe un mozaic de genuri muzicale, pornind de la folk, pop, jazz, rock, chiar hip hop, toate exprimate într-o manieră strict acustică.

Ad Libitum Voices
Grupul Ad Libitum s-a inființat în noiembrie 2012. Totul a început spontan, la o zi de naștere, unde, fiind studenți ai Academiei de Muzică, am fost invitați să cântăm niște piese pentru sărbătorită. Cei de acolo au fost foarte impresionați. Printre invitați se afla unul dintre organizatorii Balului Bobocilor de la Facultatea de Business, care ulterior ne-a contactat pentru o reprezentație în cadrul balului. Și de aici a început totul.
Ei sunt:
Ionuț Galfi (23) – tenor, student al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca;
Cristian Ignuța (23) – bas, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”;
Sergiu Coltan (26) – tenor, absolvent și, în prezent, masterand al Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima”.
Acompaniament pian: Sorin Robert Indrei și Alex Pop.

Kate & the Band
Absolventă a Liceului de Artă din Târgu Mureş, unde a studiat vioară şi pian, Kati devine în perioada studenţiei colaborator al regizorilor Liviu Pancu si Harghitai Iván pentru spectacole teatrale, dintre care cele mai importante sunt tragicomedia Heinrich von Kleist – Amphytrion şi drama Istoria Religiilor – Mircea Eliade.

În ciuda structurii artistice complexe și apetenței pentru teatru, Kati nu se orientează spre o abordare muzicală elitistă ci dimpotrivă, își construiește un repertoriu extins ca genuri ce-i valorifică extrem de bine versatilitatea, pastrând-o în același timp într-o zonă de largă audiență, De asemenea experiența violinistică, consolidată prin colaborarea cu o orchestră vieneză, îi dă posibilitatea să ofere publicului surprize muzicale savuroase, ce îmbogățesc spectacolul cu momente de solo instrumental.

Astfel, întâlnirea cu Kati ne aduce energetica hiturilor unor artiști și trupe precum Adele, Ben E. King, Bruno Mars, Bryan Adams, Cindy Lauper, Daniel Powter, Des’Ree, Frank Sinatra, Keith Urban, Lara Fabian, Sade, Sara Bareilles, Sarah McLachlan, Shania Twain, Sinead O’Connor, Sixpence non the Richer, Sting. Take That, sau Beatles.

Actuala formulă de acompaniament, reunește instrumentiști ce au activat în trupe ca Tabassco, Autostop, Plan B, Dreamers, ori de la Funk, acumulând o bogată experiență concertistică atât în țată cât și în străinătate.

Silvia și Mircea
Barițchi-Gradea

Royal Avenue
Royal Avenue este o formatie pop rock/electro, care se remarca prin alegerea unui repertoriu dinamic cu un sound modern, fara teama de a interpreta piesele intr-un mod unic, personal. Componenta trupei este alcatuita din 6 tineri plini de entuziasm, ambitiosi si pasionati de muzica si arta in general, fiecare avand un trecut bogat atat in privinta studiilor de specialitate cat si in privinta colaborarilor pe plan muzical.

Axenia
Inca din vremea cand frecventa liceul de muzica „Ciprian Porumbescu”din Chisinau, de la varsta de 14 ani a participat la diferite concursuri nationale si internationale:­ Italia, Germania, Polonia, Bulgaria, obtinand diverse premii si trofeie.

Ajunsa la Cluj, studenta la conservatorul de muzica „Gheorghe Dima”, si-a continuat cariera muzicala cu diverse concerte si evenimente de gala. A sustinut concerte in strainatate: PARIS, LONDRA, VIENA, FESTIVALUL DE FILM DE LA CANNES, PRAGA.
FEATURING-uri cu MARCEL PAVEL, 3 SUD EST, DAVID BRATTON si grupul sau de GOSSPEL, ANIA J.
Recent a terminat videoclipul piesei WILD PRTY, compus de Laurentiu Duta.

scena verde 1Paul Adrian (DigitaLove)
El a fost unul dintre cei care a adus I love the 90 s in LaGazette Back To The Future in Flying Circus,si a performat la TME 2014 alaturi de Nana ,Snap si Ice MC și apoi un sound de vară Sub Cerul Liber la Casa TIFF , The Alchemist la TUBE si In Dark In Day la Gazette ,creatorul conceptului DigitaLove , seri de muzică și film la TIFF , TIFF Tg-Mures & Alba Iulia Music and Film Festival. https://soundcloud.com/dlgltalove]
https://soundcloud.com/powles]

Beatjunkz (La Résistance)
BeatJunkz si-a descoperit pasiunea pentru muzica electronica de la o varsta frageda, unde artisti ca Fatboy Slim,John Digweed,Sasha,Jeff Mills i-au trezit interesul si ii hraneau pasiunea pentru muzica electronica.
In 2010 debuteaza ca artist si ajunge sa imparta scena cu artisti ca : Dirty Culture,Oreste Din Poveste,Chris DB,Tania, Rhadow, Rosario Internullo si sa puna muzica in locatii ca : Casa Tiff, Flying Circus Pub,In Transylvania Festival,Arts For Charity Fair ,Vibe Cinema,Mountain’s Voice Festival,La Resistance Gathering, D&C Club,Fifth Avenue, Samsara TeaHouse, Buscat Winter Fest
https://soundcloud.com/la-r-sistance-podcasts]
https://soundcloud.com/beatjunkz-2]

DJ Klaus EB (Grafformers)
Membrii comunității GRAFFORMERS au ca scop conștientizarea originilor culturii urbane contemporane prin răspândirea de elemente autentice ale ideologiei Hiphop universale în contextul lumii actuale aflate într-o continuă schimbare. alte referinte: www.grafformers.ro

Klaus EB devine interesat de muzica vorbita in primavara lui 1995 odata cu procurarea primelor casete cu rap romanesc si de import.Ultimii ani il surprind in postura de party starter la evenimente din partea unor artisti precum CTC, Haarp Cord, Argatu`, Dragonu`, Flou Rege sau Chimie. A impartit scena cu DJ din Romania (K-lu, Sauce, DuBase, Injektah, Marwan, Limun, Motiv, Coxxo, Adrianho), Ungaria (Palotai, Zosha, Owiz, Q-Cee), Austria (Cosmic) sau Germania (Mark-Ski, Floskel).
https://soundcloud.com/djklauseb
https://www.mixcloud.com/djklauseb/

 

Articole Noi