Trei clujeni au fost aleși în conducerea Partidului Conservator

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

10176234_463263720472773_2362532841450947195_nVineri, 4 iulie, la București, a avut loc Consiliul Național al Partidului Conservator. Principalele puncte pe ordinea de zi au fost alegerea celor 22 de vicepreşedinți ai Partidului Conservator (şapte vicepreședinți regionali şi 15 şefi de departamente) și adoptarea rezoluției în care s-a precizat poziția Partidului Conservator în ceea ce privește candidatul alianței electorale PSD-PC-UNPR la funcţia de preşedinte al României.

În ceea ce privește candidatul alianței electorale PSD-PC-UNPR la funcţia de preşedinte al României, Partidul Conservator a hotărât că va susţine candidatura actualului prim-ministru Victor Ponta. În cazul în care PSD va desemna un alt candidat, Partidul Conservator îşi rezervă dreptul de a avea un candidat propriu.

Un alt moment important al ședinței Consiliului Național l-a reprezentat alegerea celor şapte vicepreședinți regionali şi a celor 15 şefi de departamente din structura centrală a Partidului Conservator.

În urma depunerii candidaturilor și a voturilor exprimate, Șerban Rădulescu, președintele organizației județene Cluj a Partidului Conservator, a fost ales vicepreședinte al regiunii de Nord-Vest, obținând cele mai multe voturi dintre toți ceilalți vicepreședinți aleși.

De asemenea, deputatul clujean Mircea Irimie a fost validat în funcția de șef departament Sănătate.

Tot cu ocazia Consiliului Național, Avram Gal, președintele executiv al organizației județene Cluj a Partidului Conservator, a fost ales secretar executiv pentru diaspora.

Alegerea celor trei conservatori clujeni în conducerea centrală a Partidului Conservator confirmă încrederea de care se bucură organizația județeană Cluj și trendul ascendent consistent și constant înregistrat în ultimii doi ani de activitate.

Șerban Rădulescu, preşedintele organizaţiei judeţene Cluj a Partidului Conservator, este un om politic cu mare experiență. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, este medic primar chirurg, doctor în medicină şi profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. Este Cetățean de Onoare al orașului Santa Cruz, California, SUA.

Deputatul Mircea Irimie, vicepreședintele organizației județene Cluj și președinte al organizației municipale Turda, este unul dintre cei mai activi parlamentari, cu zeci de luări de cuvânt, declarații politice, propuneri legislative și interpelări. Este membru al Grupurilor de Prietenie cu republicile Guineea, Estonia, Venezuela și Regatul Suediei. Este membru al comisiei parlamentare pentru Sănătate și Familie și al comisiei de anchetă pentru verificarea legalității achiziției terenurilor din zona comunei Nana, județul Călărași.

Avram Gal, președintele executiv al organizației județene Cluj a Partidului Conservator a fost, până de curând, secretar de stat în Ministerul Afacerilor de Externe. Momentan, este consilier local al municipiului Câmpia Turzii.

Sursă foto: Facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj