Bîldea Ioan îl ia la rost pe Radu Raţiu:”De ce nu funcţionează sistemul de iluminat arhitectural la Cluj Arena?”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cluj-arenaConsilierul local din partea PNL Cluj, Bîldea Ioan a formulat o adresă către directorul Cluj Arena, Radu Raţiu prin care îi cere răspunsuri cu privire la sistemul de iluminat arhitectural al stadionului.

„Subsemnatul Ioan Bîldea, consilier local din partea PNL, vă rog să îmi răspundeți la următoarea întrebare referitoare la lipsa iluminatului arhitectural al stadionului Cluj Arena: De ce nu funcționează sistemul de iluminat arhitectural la Cluj Arena?

Deși este unul dintre cele mai interesante obiective turistice ale orașului și un motiv de mândrie pentru Cluj și Transilvania, noaptea, grandioasa construcție nu este pusă deloc în valoare. Proiectoare externe există și sunt bine amplasate, astfel încât, dacă instalația ar funcționa, OZN-ul de pe malul Someșului Mic ar fi foarte bine luminat și ar produce un impact pozitiv asupra oricărui privitor. Există vreun motiv pentru care nu este pornită instalația de iluminat? Sunt costurile prea mari pentru bugetul SC Cluj Arena SA? Care ar fi aceste costuri pe lună? S-a încercat găsirea unei soluții? S-a solicitat sprijinul administrației județene sau municipale, având în vedere interesul comun al acestora ?”, scrie consilierul local în adresa făcută către directorul de la Cluj Arena.

Bîldea Ioan a solicitat un răspuns în scris.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj