Traian Băsescu s-a înscris în PMP.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

traianbasescuFostul preşedinte al României, Traian Băsescu s-a înscris în partidul Elenei Udrea. Băsescu şi-a postat adeziunea pe pagina de Facebook.

Traian Băsescu s-a înscris de astăzi, în PMP (Partidul Mşcării Populare), lucru pe care Robert Turcescu îl anunţase cu o zi în urmă pe surse, tot pe pagina de Facebook. Fostul Liber al PMP, Elena Udrea a scris la rândul său un mesaj pe site-ul de socializare.

„Astăzi este ziua „liber la Preşedinte”…😄
Cine vrea să schimbe câteva cuvinte cu un Preşedinte, unul adevărat, are ocazia să îl sune pe Traian Băsescu, după ce ne-a dat public numărul de telefon. Dacă nu cumva i s-a blocat deja telefonul de la atâtea apeluri primite…😅
P.S. Mult succes în noua etapă!”, a scris Elena Udrea.

 În documentul postat de Traian Băsescu pe site-ul de socializare, acesta şi-a lăsat şi numărul de telefon, astfel că cei care doresc îl pot suna.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj