Toastmasters Cluj – Concursul local de discursuri internaţionale şi evaluări

AfisDrumul spre Las Vegas porneşte din Cluj-Napoca!

Toastmasters Cluj vă invită Marţi, 17 Martie 2015, la Concursul local de discursuri internaţionale şi evaluări.  Cei mai buni vorbitori ai clubului Toastmasters Cluj fac un pas în faţă pentru o experienţă inedită de vorbit în public, într-o atmosferă de concurs. 20 de concurenţi sunt gata pentru patru probe de foc: discursuri pregătite şi de evaluări, ambele în limbile română şi engleză.  8 câştigători trec în faza următoare a competiţiei şi îşi continuă drumul către Las Vegas! Este locul în care se va desfășura concursul internaţional de vorbit în public.

Vă aşteptăm cu bucurie alături de noi! Garantăm o seară relaxantă în care măiestria vorbitului în public se dezvăluie pe scena Toastmasters Cluj.

Concursul va avea loc în sala de conferinţe a Hotelului Central din Cluj-Napoca (strada Victor Babeş, nr. 13), începând cu ora 20.00. Intrarea este liberă.

Toastmasters International este o organizație non-profit care încurajează membrii să învețe prin prezentarea de discursuri și dezvoltarea abilităților de leadership într-o atmosferă prietenoasă.  Fondată în octombrie 1924, organizaţia are în prezent mai mult de 290.000 de membri,  în peste 14.000 de cluburi în 122 de ţări.

Articole Noi