Tișe a cerut sprijin pentru un proiect lui Cseke Attila.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Cseke Attila la CJCPreședintele și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnii Alin Tișe și Vákár István, au primit joi, 22 aprilie a.c., vizita unei delegații oficiale conduse de Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Cseke Attila.

            În cadrul întâlnirii de la sediul forului administrativ județean au fost analizate principalele proiecte de dezvoltare aflate în implementare la nivelul instituției.

Tișe a cerut sprijin pentru un proiect lui Cseke Attila.

           În acest context, o atenție aparte a fost acordată proiectului de edificare a Spitalului Pediatric Monobloc, primul spital public din zona Transilvaniei care va oferi servicii medicale integrate în domeniul pediatriei.

          A fost, astfel, solicitat sprijinul Ministerului pentru derularea în bune condiții a proiectului, inclusiv în ceea ce privește obținerea de fonduri pentru materializarea acestei investiții de importanță regională.

             întâlnire Cseke Attila și Tișe Tot în cadrul întâlnirii a fost abordată și situația determinată de pandemia de COVID-19, inclusiv stadiul proiectelor cu finanțare europeană menite să asigure gestionarea optimă a crizei sanitare. Astfel, o solicitare extrem de importantă din partea conducerii Consiliului Județean a fost aceea de majorare a sumelor alocate pentru aceste investiții, având în vedere faptul că forul administrativ județean a câștigat și implementează mai multe proiecte cu finanțare europeană cu acest scop, atât pentru spitalele din subordine cât și pentru cele aflate sub autoritatea altor entități locale sau centrale.

            Nu în ultimul rând, tot din dorința de a veni în sprijinul comunităților clujene, în special al cetățenilor din mediul rural, un alt subiect abordat a vizat analizarea stadiului derulării Programului Național de Cadastru și Carte Funciară precum și identificarea modalităților concrete prin care se poate asigura optimizarea funcționării acestuia în vederea cadastrării gratuite cât mai rapide a terenurilor.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj