53 de amenzi aplicate de polițiștii de la rutieră.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

actiune rutieraLa data de 21 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au acționat pe raza municipiului pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și în scopul impunerii respectării limitei legale de viteză.

53 de amenzi aplicate de polițiștii de la rutieră.

Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 53 de sancțiuni
contravenționale. Din totalul acestora, 33 au reprezentat depășirea regimului legal de viteză.

Au fost reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Totodată, în contextul activităților de limitare a răspândirii virusului Covid-19, polițiștii au derulat verificări asupra modului în care sunt respectate normele de protecție individuală în interiorul mijloacelor de transport persoane.

În cadrul activităților, în jurul orei 23.10, polițiștii Secției 2, alături de cei ai Biroului Rutier au depistat un conducător auto în vârstă de 43 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Piața 1 Mai, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a bărbatului a indicat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj