Tineri depistați de polițiști pentru executarea pedepselor. Unul este din Florești

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

La data de 5 februarie a.c., polițiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au depistat un tânăr, de 27 de ani, din Floreşti, pe numele căruia era emis de către Tribunalul Cluj un mandat de executare a unei pedepse cu închisoare.

Tânărul are de executat 1 an de închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii detulburare a ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută de Codul penal.

La data de 5 februarie a.c., în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale, a fost depistat un tânăr, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Cel în cauză are de executat 2 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

Ambii au fost încarcerați la penitenciarul Gherla.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj