ISU Cluj -113 misiuni în weekend-ul ce a trecut

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Incendiu containere modulare - Bulevardul Muncii - Cluj-Napoca 3Echipele de intervenție ale ISU Cluj au desfășurat 113 misiuni de asigurare a asistenței medicale de urgență, intervenții și asigurarea măsurilor specifice la evenimentele publice, pe timpul sfârșitului de săptămână ce a trecut.

Astfel, pompierii au intervenit în 18 misiuni în domeniul situațiilor de urgență, din care cinci pentru stingerea incendiilor, două misiuni pentru asistenţă persoane și unsprezece alte tipuri de intervenţii.

De asemenea, pompierii au intervenit și în 90 de cazuri privind urgenţele medicale, dintre care trei au fost pentru descarcerare ca urmare a accidentelor rutiere și două alte situații de urgență.

Dintre situa’iile mai deosebite amintim intervenția pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit de pe raza localității Muntele Cacovei, despre care am fost anunțați duminică în jurul orei 14.00. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, două din cadrul Gărzii Băișoara și una din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda.

Incendiu containere modulare - Bulevardul Muncii - Cluj-Napoca 1Din păcate, casa a ars în întregime fiind construcție de lemn și situată între o zonă greu accesibilă, Din cauza drumului greu accesibil, echipajele de pompieri au fost nevoite să se deplaseze pe jos, cu echipamentele de stingere în spate, pe distanța de un kilometru, pentru a putea ajunge la locul incendiului. Cauza probabilă a fost coșul de fum izolat necorespunzător față de tavanul casei. Din fericire, nu au fost persoane rănite.

Un eveniment aparte a fost legat de solicitarea pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o baracă amenajată pentru pază, de pe strada Grigore Ignat, din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii au găsit, după localizarea incendiului, un bărbat decedat, în vârstă de 58 de ani. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la montarea și utilizarea deficitară a unei sobe de încălzire fără acumulare față de materialele combustibile din tavanul construcției.

Masina rasturnata la iesire din Corpadea spre Apahida 3 Masina rasturnata la iesire din Corpadea spre Apahida 2

Masina rasturnata la iesire din Corpadea spre Apahida 1 Accident rutier Floresti soldat cu doua - Sambata

Incendiu containere modulare - Bulevardul Muncii - Cluj-Napoca 2 Accident rutier - str Plopilor - Cluj-Napoca

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj