Terasa Cantinei Hoia – deschisă pentru clujeni

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

terasa Hoia 2jpgPrimăria Cluj-Napoca a deschis astăzi o parte din terasa Cantinei Hoia, de pe strada Eremia Grigorescu, nr. 134.

Odată cu deschiderea terasei municipalitatea clujeană îşi propune să promoveze gătitul în aer liber, de tip grill şi wok. Mâncarea este gătită chiar sub ochii clienţilor, preparatele (mici – produşi după reţeta tradiţională, cârnăciori, costiţe sau burgheri) sunt din bucătăria proprie – produse în carmangeria Cantinei, de personalul coordonat de Gheorghe Vişan.

Pasiunea pentru gătit va fi, de asemenea, promovată pentru că personalul cantinei va oferi demonstraţii de gătit în aer liber şi cursuri pentru cei interesaţi.

Hoia 4În cazul acest proiect va avea succes în rândul clujenilor, anul viitor terasa se va deschide la capacitate maximă (în prezent sunt 50 de locuri, iar capacitatea maximă e de 200 de locuri). Investiţii realizate cu ocazia deschiderii terasei:

– stand de bucătărie şi bar;

– echipamente de bucătărie;

– 2 stâlpi de iluminat ornamental;

– mobilier (50 de scaune şi 11 mese)

– 2 umbrele;

Hoia 3Lucrările au fost demarate în luna martie a acestui an şi au durat 3 luni, iar costurile s-au ridicat la suma de aproximativ 100.000 lei.

Cantina de Ajutor Social şi Pensiune a Primăriei Cluj-Napoca are deschise în prezent 6 unităţi în oraş:

– Restaurantul MEMO 10 (str. Memorandumului)

– Cantina HOIA (strada Eremia Grigorescu nr.134)

– Cantina Zola (de pe strada Emil Zola)

– Cantina Someşeni (incinta Primăriei de cartier Someşeni)

– Bufetul Primăriei (strada Petru Maior – incinta Primăriei)

– Cafeneaua din Turn (în incinta Turnului Croitorilor)

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj