Tăriceanu: PSD şi PLR ar putea discuta, joi, despre protocolul care „recreează” USL

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Calin Popescu TariceanuPreşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că reprezentanţii PSD şi PLR s-ar putea întâlni, joi, pentru a discuta despre protocolul care „recreează” USL, în timp ce vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că acest protocol va fi semnat cel târziu săptămâna viitoare.

„O să vă anunţăm în timp util, probabil că astăzi vom face un anunţ, ceva mai târziu – protocolul politic practic recreează alianţa pe care noi am denumit-o Uniunea Social Liberală. Sigur că ea nu poate să fie identică, dar principiile de funcţionare politică rămân aceleaşi şi cred că este utilă o astfel de construcţie politică, care să cuprindă principalele curente ideologice adică social-demnocraţia şi liberalismul. Haina juridică se face ulterior”, a declarat, joi, la Agigea, Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat despre o posibilă cooptare a PLR la guvernare, Tăriceanu a precizat că acest lucru va fi prevăzut în protocol.

„Protocolul este un acord de colaborare politică şi o să prevadă şi acest lucru, dar aceste lucruri le discutăm mai târziu”, a spus Tăriceanu.

Citeşte continuarea pe Medifax

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj