Târgul terapiilor complementare „Sănătatea – alternative” ajunge la Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
targul terapiilorÎn perioada 25-26 octombrie 2014 va avea loc la Cluj-Napoca, în incinta Liceului Nicolae Bălcescu, prima ediţie a Târgului de terapii complementare „Sănătatea – alternative”. Intenţia noastră este de a promova terapeuţii clujeni şi de a informa locuitorii Clujului despre existenţa terapiilor complementare, ca alternativă la medicina alopată.
În cadrul evenimentului va fi o secţiune de târg, unde terapeuţii vor expune materiale promoţionale şi vor oferi vizitatorilor informaţii despre terapiile practicate, precum şi o zonă de demonstraţii, unde terapeuţii vor exemplifica terapiile şi vor oferi mai multe detalii despre ele, în maxim 25 de minute. Vor fi 30 de astfel de demonstraţii, repartizate pe parcursul celor două zile.
De asemenea, va exista şi o secţiune de conferinţe, 15 conferinţe a câte 50 de minute fiecare, în cadrul căreia conferenţiari cunoscuţi (terapeuţi sau nu) vor susţine prelegeri referitoare la sănătate şi modalităţi de a o păstra şi de a ne vindeca în situaţii de dezechilibre. Între conferenţiarii invitaţi se numără terapeuţii Mircea Nedelcu, Ioan-Adrian Nicula, Flaviu Ioan Pop, Dr. Ramona Grosu, Dr. biolog Ioan Colcear, Raul Petrişor, Zoltan Vereş, Dan Oros.
Fiecare zi se va termina cu un concert terapeutic. Astfel, sâmbătă ne vom relaxa pe vibraţii de boluri şi gonguri tibetane, împreună cu Turos Elemer, iar duminică seara vom asculta extraordinara voice a Elenei Unc, urmată de un recital de hang.
Va exista şi zona de standuri cu produse, unde veţi găsi diverse produse benefice pentru sănătate, de la produse alimentare şi cosmetice la remedii şi aparatură specifică.
Accesul publicului se va face contra unei sume de 10 lei pentru fiecare zi.
Fiecare vizitator va primi împreună cu biletul de intrare şi câte două vouchere cu reducere de 20% la consultaţiile oferite de terapeuţii prezenţi (ulterior târgului, la cabinetele acestora).

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj