Târgul de Turism Touristica – ediția a 13-a

Târgul de Turism Touristica – ediția a 13-aÎn acest weekend, clujenii sunt așteptați cu sute de oferte de vacanță la cea de-a 13-a ediție a Târgului de Turism Touristica. Evenimentul organizat la Polus de Libero Events, va reuni agenții de turism, reprezentațe turistice, hoteluri, pensiuni și publicații de profil.

Începând de vineri, 20 noiembrie, până duminică, 22 noiembrie 2015, la Polus Center va avea loc o nouă ediție a Târgului de Turism Touristica.

În cadrul târgului, ofertele de vacanţă în destinații precum Riviera Olimpului, Thassos, Corfu, sau Halkidiki, au discount de până la 50%, iar ofertele pentru Dubai, Maldive sau Cancun, sunt cu 10-15% mai ieftine.

” Deși încă se caută ofertele pentru Crăciun sau Revelion, agenţiile de turism afișează prețuri și la jumătate pentru cei care fac rezervări timpurii pentru vara 2016. În funcție de destinațiile alese, ofertele agențiilor de turism sunt variate, clienții având posibilitatea de a achita un avans minim la rezervare de doar 50 Lei/ persoană sau de a achita în primă fază doar 25% din prețul pachetului.” – au declarat reprezentanții Libero Events.

Agențiile de turism au pregătit o gamă variată și pentru vacanțele de tip circuit cu autocarul sau avionul în orașe europene deosebite. Astfel, cu o reducere de până la 30% se poate achiziționa o vacanță de tip circuit cu autocarul în Italia, Austria sau Germania, la prețuri ce includ 9 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2 și 3 stele, vizite și ghid însoțitor.

Mai multe detalii se găsesc pe www.touristica.ro

Evenimentul se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea IMMOFINANZ Center Management România SRL.

 

Articole Noi