Federația SHARE Cluj-Napoca a fost premiată la Gala Națională a Societății Civile Tinere din România pentru programul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

capitala europeana a tineretului 1Sâmbătă, 14 noiembrie, a avut loc la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca cea de a doua ediție a Galei Naționale a Societății Civile Tinere din România.

Au fost nominalizați pentru jurizare 225 de tineri care se implică în comunitate, în 10 domenii de activitate: artă și cultură, IT, sport, mediu, inovație, educație, business, umanitar, cercetare și voluntariat.

În cadrul evenimentului de sâmbătă, organizatorii au oferit un premiu special pentru întreaga activitate Federației SHARE Cluj-Napoca, echipa care se ocupă de implementarea programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului

Vrem să mulțumim astfel pentru recunoașterea primită și credem cu tărie că munca tinerilor implicați în organizarea și implementarea programului Cluj 2015 contează pentru oraș, pentru tineri și mai ales, va conta în anii ce urmează.

capitala europeana a tineretului 2<< „Să punem Clujul pe harta mentală a tinerilor europeni.” – o propoziție pe care am repetat-o în anii de pregătire și la începutul lui 2015 deoarece, credem noi, sintetizează foarte bine ceea ce ne-am dorit, ceea ce a unit tineri cu un obiectiv comun, pentru comunitate. Mai sunt 44 de zile din anul în care Cluj-Napoca este Capitala Europeană a Tineretului. Mulțumim tuturor celor care sunt alături de tineri și de inițiativele lor, în acest an și nu numai! Împreună, am pus Clujul pe harta mentală a tinerilor europeni. >> a declarat Vlad Pop, președintele Federației SHARE Cluj-Napoca.

Aplicațiile înscrise au fost jurizate de 39 de specialiști din fiecare dintre cele 10 domenii propuse.

Câștigătorii premiați la Gala Națională a Societății Civile Tinere din România 2015

Secțiunea: realizări personale

 • capitala europeana a tineretuluiCel mai bun artist – Nechifor Radu
 • Cel mai bun profesor tânăr – Suciu Andreea Daniela
 • Cel mai bun sportiv – Vișănescu Daria-Ioana, Șah
 • Cel mai bun sportiv paralimpic – Olah Attila, Paraciclism
 • Cel mai bun voluntar – Mihaila Mădălina – Georgiana

Secțiunea: proiecte

 • Cea mai bună inițiativă artistică – „Histrionada liceenilor”, Timis Cătălin
 • Cel mai bun proiect de inovație – „Cluj Makers”, Rugină Roxana
 • Cea mai utilă aplicație IT – „Lick it”, Balaș Dan
 • Cea mai bună inițiativă de încurajare a antreprenoriatului – „Tabără antreprenorială pentru tineri”, Karacsony Szolt
 • Cel mai bun start-up – „Simplon Romania”, Rugină Roxana
 • Cel mai bun proiect de educație – „GROW”, Cristina Cojocaru
 • Cel mai bun proiect de educație civică – „Say it, pay it, think it forward. The blue print for a movement”, Tănase Andra
 • Cea mai bună inițiativă de încurajare a sportului – „Olimpiada sportivă a Liceelor Maghiare”
 • Cea mai bună inițiativă de încurajare a voluntariatului – Centrul Cercetășesc Nocrich H.C. Habermann, Șutea Diana
 • Cel mai bun proiect umanitar – „Susține-le pașii”, Mosoia George
 • Cel mai bun proiect de mediu – “O școală verde pentru comunitate”, Liceul Pedagogic Mircea Scarlat, Alexandria
 • Premiul special pentru cercetare – „Dispozitiv acustic de limitare a capturării accidentale a delfinilor în plasele pescărești”, Branescu Bianca

Felicitări tuturor celor 225 de tineri nominalizați la Gala Națională a Societății Civile Tinere din România 2015 și felicitări câștigătorilor. Premiul obținut cu această ocazie este o recunoaștere din partea comunității și sperăm noi o încurajare de a merge mai departe cu proiectele și inițiativele începute.

Evenimentul i-a avut ca invitați pe membrii trupei Big Band Gaio, care au susținut un concert în timpul serii și pe Bogdan Bob Rădulescu ca moderator.

Mai multe fotografii de la eveniment găsiți aici.

Premiile au fost acordate în prezența oficialităților locale, Consilierului Prezidențial domnul Andrei Muraru, reprezentanților Ministerului Tineretului și Sportului, domnului secretar de stat Adrian Bughiu, membrilor juriului și a partenerilor, îndeosebi a partenerului principal Philips.

Organizatori, parteneri și susținători

Evenimentul este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, împreună cu Fundația The Duke of Edinburgh’s International Award Romania.

Parteneri: Philips, Federația SHARE Cluj-Napoca și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna.

Susținători: Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, Consiliul Tineretului din România, Cercetașii României, Fundația Noi Orizonturi, Consiliul Național al Elevilor, Uniunea Liceenilor Maghiari Din România – Makosz, Conferinţa Tineretului Maghiar din România, YMCA Transilvania – IKE și Uniunea Cercetașilor Maghiari Din România.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj