Târgul de Turism Touristica – ediția a 12-a

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Târgul_de_Turism_Touristica_–_ed iția_a_12-aCel mai important eveniment de turism din afara capitalei, revine weekendul acesta la Polus Center. Clujenii sunt așteptați să își pregătească planurile de vacanță la cea de-a 12-a ediție a Târgului de Turism Touristica.

În perioada 20 – 22 martie 2015, la Polus Center va avea loc cea de-a  12-a ediţie a Târgului de Turism Touristica. Fie că au în vedere destinaţii deja cunoscute, precum Bulgaria, Turcia, Grecia, zone din România, Predeal, Maramureş şi Valea Prahovei, sau destinații exotice precum Republica Dominicană, Dubai, Cuba, Mauritius, aici, clienții centrului comercial vor găsi cele mai bune oferte de vacanță.

Expozanții  au pregatit  pe perioada târgului o gamă largă de vacanțe în regim de early booking  și discounturi generoase de până la 35%.

În plus, pe parcusul evenimentului, toți cei prezenți vor beneficia de consultanță din partea operatorilor agențiilor de turism și vor putea participa la diferite tombole.

Evenimentul se va desfășura în zona de food-court a centrului comercial.

Mai multe informații despre programul evenimentului se găsesc pe www.touristica.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj