FOTO si VIDEO Campioanele mondiale la handbal s-au distrat la raliuri!

trofeul carpatilorCele sase componente ale nationalei Braziliei, care evolueaza in campionatul romanesc, si-au testat abilitatile la volan. Ele au fost supravegheate de pilotii de la Napoca Rally Academy, singura echipa autohtona din Campionatul Mondial de Raliuri.

Cele patru super-vedete de la CSM Bucuresti, (Pessoa, Rodrigues, Da Silva si Cavaleiro) si colegele lor de la HCM Baia Mare (Arenhart si Dos Nascimento) s-au distrat pe cinste pe simulatoarele de conducere defensiva. Bogdan Marișca (fost campion național) și Simone Tempestini (cel mai valoros pilot roman al momentului) le-au aratat braziliencelor cum pot scapa tefere din masina in cazul unor derapaje necontrolate.

Vicepresedinte al FRH, fosta mare jucatoare Narcisa Lecusanu si-a facut si ea curaj sa intre in masina desi este insarcinata.

trofeul carpatilor 1Antrenament cu rivalele pe ritmuri latino

Desi se dueleaza vineri la Trofeul Carpati, romancele si braziliencele au efectuat un inedit antrenament tactic comun. Explicatia: cele doua nationale sunt pregatite de doi tehnicieni nordici, buni amici, si se pot duela in partide oficiale doar o data la cativa ani, cu ocazia Campionatelor Mondiale si Jocurilor Olimpice. La initiativa noul selectioner Tomas Ryde,  incalzirea tricolorelor se face acum pe ritmuri latino dinamice.

Vizitate de Boc la antrenament

Primarul Clujului Emil Boc va fi prezent vineri in tribune la duelul cu Brazilia. Edilul a primit un tricou cu autografe din partea jucatoarelor si o placheta din partea federatiei. In schimb, Boc le-a oferit flori fetelor si le-a urat multa bafta la Trofeul Carpati. Romania va disputa in vara la Cluj si returul barajului pentru Mondiale cu Serbia (13 iunie).

Avem cea mai moderna Sala Polivalenta din Estul Europei, iar clujenii sunt fini cunoscatori ai fenomenului sportive. Putem organiza asadar pe viitor cat mai multe competitii de nivel mondial – a declarant primarul Municipiului Cluj-Napoca.

 

Articole Noi