Târgul de dulciuri „Sweet Days” ajunge din nou la Cluj în cadrul TiMAF

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

targ de dulcegariiTârgul de dulciuri „Sweet Days” îşi deschide porţile la Cluj pentru a treia oară, în perioada 15-17 octombrie, la Iulius Mall. Această ediție se anunţă a fi una specială, fiind organizată în parteneriat cu TiMAF.

Vizitatorii vor avea parte de momente dulci în cele trei zile în intervalulorar 10:00-22:00. Locația târgului este una plină de culoare și se îmbină perfect cu spiritul evenimentului. Iulius Mall oferă dinamismul necesar organizării unui astfel de târg și permite poftei de dulciuri să-și facă de cap.

Geta Ungurean, cea de la care a pornit această iniţiativă, vorbeşte despre ediţia a treia a târgului de dulcegării:

„Sweet Days este un proiect foarte drag mie, pe care l-am inițiat din dorința de a crea un mediu concentrat doar pe această sferă culinară, a deserturilor, pe care cu toții o îndrăgim. Primele ediții au avut succes așa că am hotărât să ne extindem. Am ales Iulius Mall ca locație, iar de această dată organizăm Sweet Days în parteneriat cu prietenii noştri de la TiMAF.”

Târgul de dulciuri “Sweet Days” este organizat de Agenţia Geta Ungurean Events &MK. Printre evenimentele notabile organizate de către Geta Ungurean la nivel local şi naţional amintim: Conferinţa „Abordarea multidisciplinară în cancer în 2014”, BookShow, Tȃrg De Crăciun, La Masă cu Mihaela Bilic, 11even– edițiile I și II, Family Olympics, Concert de colinde „La mijlocul raiului”.

Pentru mai multe detalii urmăriţi pe Facebook la adresa: www.facebook.com/SweetDaysFair .

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj