Cluj24h.ro

duminică, septembrie 19, 2021
AcasăSocialTânăr teribilist pe străzile din Mănăștur. A ignorat semnalul polițistului care a...

Tânăr teribilist pe străzile din Mănăștur. A ignorat semnalul polițistului care a fost nevoit să își folosească arma din dotare pentru a-l prinde

Foto: Arhiva  Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Polițiștii au depistat un tânăr, de 17 ani, care conducea un autovehicul neînmatriculat, cu număr fals, pe raza cartierului Mănăștur.

Acesta nu a oprit la semnalul polițistului, iar pentru reținerea lui și a pasagerilor a fost efectuat un foc de avertisment, în plan vertical.

La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 23:30, un polițist din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție și un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca în timp ce își desfășurau atribuțiile de serviciu pe raza cartierului Mănăștur, au observat un conducător auto care circula cu viteză excesivă.

Cel în cauză a pătruns cu viteză în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Mehedinți și Izlazului și nu a oprit la semnalul de oprire efectuat de către polițist, continuându-și deplasarea. Astfel, patrula auto a pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

La un moment dat, conducătorul auto a oprit autovehiculul și împreună cu alte două persoane au coborât din autovehicul și au fugit. Polițistul și jandarmul au pornit în urmărirea lor și i-au somat să se oprească, cei trei neconformându-se. Pentru oprirea lor, a fost necesară efectuarea unui foc de avertisment în plan vertical. În urma uzului de armă nu au rezultat victime, iar cei trei au fost reținuți și conduși la sediul unității de poliție.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autorismul a fost condus de către un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Gilău. Totodată, numărul de înmatriculare aplicat autovehiculului era fals, acesta fiind neînmatriculat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu număr fals, fapte prevăzute de Codul penal.

1 COMENTARIU

  1. conducea un autovehicul neînmatriculat, cu număr fals?! LOL ori era inmatriculata cu un numar fals, ori pur si simplu nu avea numar deloc (neinmatriculata)?! Graba strica treaba, e pacat sa strici articolul pentru ca nu ii acorzi 2 minute de recitire cu atentie la sensul frazei inainte de a da click spre pulicare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARE