TÂNĂR ARESTAT PREVENTIV PENTRU FURTURI DIN LOCUINŢE

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii au identificat un bărbat bănuit de comiterea a două furturi din locuinţe de pe raza comunei Aghireşu.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, a fost identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Aghireşu, bănuit de comiterea unor furturi din locuinţe.

În fapt, la data de 8 septembrie a.c., tânărul ar fi pătruns, fără drept, într-o locuinţă din localitatea Dorolţu, de unde ar fi sustras suma de 4.500 lei.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în luna octombrie 2014, persoana identificată ar fi pătruns într-o altă locuinţă, din localitatea Aghireşu, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii şi bani, cauzând un prejudiciu de circa 4.000 lei.

Ieri, în urma prezentării în faţa instanţei, tânârul identificat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În cauză continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, precum şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj