Sute de persoane au savurat atmosfera superbă de la inaugurarea primului teatru în aer liber, Scena Verde

scena verde lucian nuta 2
Foto de Lucian Nuţă

Sute de persoane au fost prezente seara trecută la inaugurarea proiectului Scena Verde. Cu toţii s-au bucurat de concertul inaugural al primului teatru în aer liber. 

Mai exact, cei prezenţi savurat momente din cadrul unui concert ce a fost susținut de Orchestra Simfonică Philharmonia Napocensis alături de soliștii: soprana Ștefania Barz, tenorul Marius Vlad Budoiu
mezzosoprana Iulia Merca, basul Kopeczi Sandor. Dirijori: Petre Sbârcea și Dalma Kovacs, iar Coregrafia: Silvia și Mircea Barițchi Gradea.

Evenimentele au continuat pe Scena Verde cu  un program de muzică de film, musical și balet. 

Proiectul Scena Verde este cel mai important proiect al organizației noastre în anul 2015, un proiect realizat în parteneriat cu mai mulți actori ai comunității clujene, ce urmărește generarea unui nou spațiu destinat evenimentelor culturale, cu scopul de a degreva zona centrală (PiațaUnirii) de o parte dintre evenimentele acestui an, în beneficiul unei zone pericentrale (Cartierul Ghergheni), au spus organizatorii.

Vă reamintim faptul că proiectul Scena Verde a fost posibil cu ajutorul cetăţenilor care au strâns pet-urile necesare realizării scenei. Acest proiect are ca scop, conform organizatorilor organizarea de evenimente culturale chiar pe lacul din Gheorgheni, în aer liber. Scena flotantă de pe lacul de la Iulius Mall, realizată din reciclarea a peste 125.000 pet-uri. Evenimentul a fost organizat de către Societatea Culturală Filarmonia împreunăcuPrimăriaCluj-Napoca.

scena verde lucian nuta 1 scena verde lucian nuta

scena verde lucian nuta 2 scena verde lucian nuta 3

Foto de Lucian Nuţă

 

 

 

Articole Noi