[Foto&Video] Parcul Central s-a transformat în Lumea Copiilor. A început festivalul LollyBoom.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

lollyboom 19A început festivalul LollyBoom! Parcul Central s-a transformat în Lumea Copiilor. Până şi adulţii s-au bucurat de surprizele pregătite pentru copii de ziua lor. 

Parcul Central este arhiplin în această duminică. O mulţime de evenimente au fost organizate pentru copii, aşa că au venit în număr foarte mare încă din prima zi a festivalului. Cei care au ales să îşi petreacă ziua în parc au avut de ales din multitudinea activităţi, începând de la plimbările cu bărcuţele pe lac şi până la ateliere, tir cu arcul, tiroliană şi multe altele.

În parc au fost montate diferite standuri, unde copiii pot participa la ateliere de creaţie, sau alte activităţi educaţionale. Şi BiblioBusul este parcat în Parcul Central şi îi aşteaptă pe copii. Totodată a fost organizat şi un târg cu diferite produse tot destinate copiilor.

Şi ce să mai vorbim de cum a fost amenajat parcul? Arată ca o adevărată Lume a Copiilor, cu multe baloane şi obiecte decorative foarte colorate. Părinţii nu au ratat ocazia să îi fotografieze pe micuţi cu ciupercuţele montate în parc sau cu alte obiecte decorative.

Pe platoul din faţa Clădirii Casino a fost montată o scenă unde micuţii s-au bucurat să aibă alături un clown care le făcut din baloane figurinele dorite. Până şi părinţii s-au bucurat şi au sărit să-i îmbrăţişeze pe Mikey şi Minnie când au venit în parc.

Echipa de dansatori de la T Dance îi aşteaptă pe copii şi nu numai să se înscrie la FlashMob-ul pe care îl pregătesc deja prin repetiţii dese pentru mâine seară. Mai multe detalii despre acest eveniment se pot afla pe pagina LollyBoom Flas MOB by T-DANCE

Cei care nu au reuşit să ajungă astăzi, în Parcul Central mai ocazia să se bucure de festivalul LollyBoom şi mâine, 1 iunie 2015, când surprizele şi evenimentele  vor continua.

Mai multe detalii despre programe se pot afla pe lollyboom.ro.

lollyboom 10 lollyboom 7

lollyboom 6 lollyboom 8

lollyboom 9 lollyboom 4

lollyboom 24 lollyboom 23

lollyboom 5 lollyboom 22

lollyboom 21 lollyboom 20

lollyboom 3lollyboom 1

lollyboom lollyboom 18

lollyboom 2 lollyboom 17

lollyboom 12 lollyboom 14

lollyboom 13 lollyboom 15

lollyboom 16 lollyboom 11

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj