Steluţa Cătăniciu, solidară cu Aurelia Cristea în disputa cu Marius Nicoară

cataniciuDupă ce ministrul delegat de Dialog Social şi totodată deputat şi preşedinte interimar al PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea a transmis un comunicat prin care l-a acuzat pe Marius Nicoară de lipsă de onoare, deputatul PLR Steluţa Cătăniciu se declară solidară cu Aurelia Cristea mai ales după răspunsul venit din partea lui Marius Nicoară.

Concret, în comunicatul său, preşedintele interimar al PSD Cluj-Napoca a spus:

Refuzul  constant al  lui  Marius Nicoară de a semna actul  de atribuire  a  unui  loc  de  consilier  judeţean  către  PSD  Cluj dovedeşte că senatorul  de Cluj  are obrazul  gros,  din păcate. Poate a uitat că USL este construcţia care i-a adus în 2012 un mandat de senator în Senatul României domnului Nicoară. Dacă are memoria scurtă, îi  amintim noi,  cei de la PSD. Mă întreb unde  a  dispărut  fair  play-ul  candidatului  la  primăria  Cluj-Napoca,  care a abandonat fără să clipescă o echipă care i-a câştigat  suportul  a  zeci  de  mii  de  clujeni.  Probabil  aşa  ştie domnul  senator  să  îşi  arate recunoştinţa.

La rândul său, Marius Nicoară a oferit o replică ce nu pare a fi demnă de un bărbat care ştie ce înseamnă respectul faţă de o doamnă.

Până azi o consideram o adevarată doamnă a politicii pe Tovarăşa Cristea. Azi mi-am schimbat părerea. Eu nu aveam ce să semnez în absenţa unui Birou Politic, structură ce nu mi-a fost validată de la Bucureşti decât ieri. Mâine sau poimâine, când se va întruni acest Birou Politic, vom lua în discuţie situaţia respectivă. Îmi pare rău că se coboară nivelul limbajului atât de jos”, a declarat seful PNL Cluj pentru ziardecluj.ro

Deputatul PLR Steluţa Cătăniciu vine în susţinerea doamnei ministru cu o postare pe pagina personală de facebook spunând:

N-aș vrea să creadă cineva că încerc să-i iau apărarea doamnei ministru Aurelia Cristea. Cred că știe să răspundă singură la atacuri, atunci când este cazul, însă un pic de solidaritate nu strică, mai ales cănd ești femeie în politică, și atât de ușor de rănit. Însă nu pot, după ce am citit reacția copreședintelui PNL Cluj, domnul Marius Nicoară, la un comunicat al domnei ministru, să nu declar public : Și eu am fost, în 2012, tovarăș cu PSD Cluj, cu Remus Lăpușan, cu Aurelia Cristea şi Daniela Câmpian, cu Mircea Jorj, cu toți primarii PSD și PNL din Cluj, cu toți cei care am crezut în Proiectul USL. Și am fost tovarăși , în iunie 2012, în decembrie 2012, cu toți clujenii care ne-au mai crezut o dată. Pe noi, oamenii politici care, la fiecare scrutin electoral, venim cu o nouă alianță. Și dumneaavoastră ați fost tovaraș cu acești oameni, domnule președinte. I-ați avut alături în bătăliile politice impotriva celor care, acum, vă sunt frați de fuziune. Vă rog, domnule presedinte Nicoară, nu-i mai lăsați pe cei care v-au ajutat din plin să pierdeți Primăria Clujului, să vă scrie communicate de presă. Se vede de la o poștă că nu sunt cuvintele dumneavoastră. Liberalul Marius Nicoară n-ar putea spune unei doamne- tovarăș- decât cu respect, gândindu-se la acele bătălii politice în care a fost tovarăș cu doamna ministru.

PSD Cluj a cerut în repetate rânduri semnarea documentelor necesare pentru ca următorul candidat din listele fostului USL să intre în Consiliul Judeţean Cluj. Fiind vorba de un membru PSD, Crisian Matei, până în acest moment documentele nu au fost semnate de către preşedintele PNL Cluj.

Articole Noi