Ştefan Hruşcă revine la Polus Center!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Ştefan Hruşcă revine la Polus CenterCa în fiecare an, de Moş Nicolae clujenii vor primi cadou din partea din partea noastră un concert extraordinar de colinde, alături de unul dintre cei mai mai iubiţi artişti români, Ştefan Hruşcă. Magia sărbătorilor de iarnă reînvie la Polus Center, luni, 7 decembrie 2015.
A devenit deja o tradiție ca în fiecare an, atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă să fie  adusă de frumoasele colinde ale lui Ștefan Hrușcă. Artistul revine la Polus pentru a ne  încânta cu melodiile sale ce vor vesti sosirea sărbătorilor de iarnă, luni, 7 decembrie 2015.
Concertul va avea loc în zona de food court a centrului comercial, începând cu ora 19.30.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex  cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se  află în administrarea IMMOFINANZ Center Management România SRL.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj