Stă într-un scaun cu rotile dar onoarea şi deminitatea lui sunt mai presus. Cum le-a dat peste bot Makszin lui Şulea şi lui Gherman?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
dacian diploma
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Deşi stă într-un scaun cu rotile, a demonstrat că onoarea şi deminitatea lui stau în picioare. După ce s-au comportat cu el într-un mod execrabil, au crezut că o diplomă la evenimentul sportiv de 1 Decembrie va spăla modul urât în care l-a tratat primarul comunei. Ei bine, nu. 

Totul a început în luna septembrie 2014, când grupul consilierilor PSD a venit în consiliul local Floreşti cu o iniţiativă prin care Dacian Makszin ar fi primit titlul de cetăţean de onoare. Şi cum politica nu-i dă pace primarului, nu era să accepte o iniţiativă venită din partea consilierilor PSD. Asta deşi, cetăţenii au reacţionat în repetate rânduri în mediul online bucurându-se de această iniţiativă şi susţinându-l pe Dacian. Dar proiectul de hotărâre a fost amânat şi nu retras. Asta pentru că nu exista un regulament de acordare a titulului de cetăţean de onoare al comunei. Cu toate acestea nimeni şi nimic, nici măcar lipsa acestui regulament nu l-au împiedicat pe primarul comunei să facă cetăţeni de onoare pe cine a dorit el. Dacian M 13

Şi nu a surprins pe nimeni ca după aprobarea regulamentului să îl facă cetăţean de onoare pe Adrian Gherman, directorul departamentului de sport din cadrul Primăriei Floreşti, cel care deţine clubul sportiv de karate Hayashi, un clubfinan’at de la bugetul comunei şi cu performanţe de altfel. În tot acest timp, Dacian Makszin aduce medalii importante din lume la Floreşti şi tot nu a contant şi nu a reuşit să gâdile nici măcar un pic orgoliul primarului.

Ba mai mult, la şedinţa de Consiliu Local, consilierii propun repunerea pe ordinea de zi a proiectului prin care Dacian să primească titlul de cetăţean de onoare, dar primarul a refuzat. Nici măcar nu a avut curajul şi decenţa să spună în faţa camerei de filmat ce avea de spus aşa că înainte s-a asigurat că scoate din sală jurnalistul Cluj24h.ro. Cu toate acestea, consilierul care a cerut repunerea pe ordinea de zi a proiectului a spus ce îl deranja pe primar.

Dacian M 9Am cerut să aducă pe ordinea de zi proiectul cu Cetăţeanul de Onoare al comunei Floreşti şi să îl facem cetăţean de oanoare pe Dacian Makszin pentru că a luat acum medalia de aur în Rusia, cred că aţi văzut şi merită. Primarul a spus că nu va aduce proiectul pe ordinea de zi, că atâta timp cât este el primar Dacian nu va fi cetăţean de onoare pentru că a comentat ceva la adresa administraţiei publice, ceva nu i-a plăcut şi că dacă totuşi ajunge proiectul pe ordinea de zi şi va fi aprobat, nu-l va aplica niciodată”, ne-a declarat consilierul.

Şi pentru că ruşinea nu l-a atins pe primar absolut deloc, în octombrie 2015 un grup de cetăţeni ai comunei Floreşti îi oferă lui Dacian Makszin o diplomă de excelenţă semnată de comunitatea floreşteană.

Se pare însă că pe Adrian Gherman l-au mişcat puţin cele întâmplate aşa că a început să se intereseze de Dacian pe la consilierii PSD. S-a gândit ca pentru evenimentul sportiv de la 1 Decembrie 2015 să îl invite şi pe Dacian şi să îl şi premieze numai că Dacian Makszin are prea multă decenţă şi onoare ca să se lase prins în jocurile edilului căci o astfel de premiere nu ar fi fost posibilă fără acordul lui.

dacian individualeNu am fost, dar am primit invitatie din partea domnului Gherman . Nu îşi avea rostul invitaţia atâta timp cât primarul a spus că nu voi deveni cetăţean de onoare cât timp este primar. Invitaţia mi se pare o falsitate şi nu pot accepta, mai ales că ştiu impresia primarului despre mine cu uşile închise, ne-a spus Dacian Makszin.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj