LEGO, 4-6 DECEMBRIE: EXPOZIȚIA DE IARNĂ BRICKENBURG LA MUZEUL ETNOGRAFIC AL TRANSILVANIEI

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afis iarna 2015 (2)Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, împreună cu Asociația Brickenburg, vă invită la Expoziția de iarnă Brickenburg, care va fi deschisă în perioada 4-6 DECEMBRIE, între orele 10:00 și 18:00, la sediul central al muzeului de pe str. Memorandumului nr. 21.

Prin tradiție, expoziția de iarnă a Asociației Brickenburg este una experimentală, organizatorii propunându-și să testeze impactul diferitelor elemente asupra vizitatorilor. Publicul va putea admira creații lucrate cu migală, previzualizări ale exponatelor care vor fi prezentate la evenimentele majore ale anului 2016.

Expoziția este înzestrată cu un spațiu de joacă unde iubitorii de LEGO își vor putea exercita îndemânarea și creativitatea, pregătindu-se pentru a intra în atmosfera de joc a sărbătorilor de iarnă.

Prețul unic de intrare, pe întreaga perioadă a expoziției, este de 3 lei.

Vă așteptăm la joc!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj