vineri, decembrie 3, 2021

Sporturi de iarnă pentru copii: 5 idei de cadouri de care au negreșit, nevoie.

Sporturi de iarnă pentru copii? Categoric da! Și nu doar pentru că este importantă activitatea fizică dar și pentru aerul rece și atmosferă.

Părinții care sunt pasionați de sport și le place să practice și sporturi de iarnă, cu siguranță vor face tot posibilul să fie descoperite și de copii.

În plus, sunt atâtea activități de iarnă pe care copiii le adoră iar cu echipamentele adecvate nu vor întâmpina probleme în fața aerului rece.

Sporturi de iarnă pentru copii.

Când vine vorba de sporturi de iarnă pentru copii, discutăm cu siguranță pe categorii de vârste iar fiecare părinte va ști exact ce se potrivește copiilor și mai ales, când poate învăța.

Să nu-ți închipui însă că nu sunt copii care au cunoscut de la 3 ani:

placa de snowboard,

schiurile,

săniușul,

patinajul,

Dacă le face plăcere atunci cu siguranță, #OferăUnCadouSportiv, se vor bucura.

Activitățile în aer liber, importante pentru copii … în aer rece, cu atât mai mult.

Niciun organism nu se dezvoltă adecvat dacă nu trece prin diferite medii. Din fericire, țara noastră are mai multe anotimpuri.

Este incredibil cât de important este aportul fiecăruia în sănătatea noastră și mai ales a celor mici!

1. Sporturi de iarnă pentru copii – beneficii pentru sistemul imunitar.

Vei spune că există pericolul răcelilor. Da, doar că odată ce acestea au trecut vei observa că organismul copiilor va deveni mai rezistent iar acest risc nu va persista.

Este însă foarte important echipamentul. Dacă cei mici sunt îmbrăcați adecvat, în timpul activităților nu vor simți frigul.

2. Oxigenează întregul corp.

Sigur, acest proces de oxigenare a corpului are loc în toate anotimpurile însă fiecare dintre ele are particularitățile sale. Este cunoscut faptul că aerul rece căleste.

3. Sursă de vitamina D.

Chiar și atunci când este frig, razele solare sunt la fel de importante și sunt o adevărată sursă de vitamina D.

4. Descoperirea unor abilități noi cum sunt cele de rezolvare a problemelor.

Iarna vine cu provocările ei chiar și pentru adulți. Copiii învață începând de la acceptarea micilor accidente și până la evitarea lor în viitor.

Ba mai mult, iarna pot învăța foarte multe despre păstrarea echilibrului corpului precum și despre efectele pe care le vor resimți în fața frigului și multe altele.

#ȘtiuCeVreiDeCrăciun – 5 idei de cadouri pentru copii.

Dacă am căzut de acord că activitățile de iarnă sunt benefice copiilor și sporturile de iarnă la fel, ține cont că se apropie Sărbătorile.

Chiar dacă nu-i place un sport anume, să se joace cu prietenii afară îi place cu siguranță.

Hainele și încălțările sunt importante iarna așa că poți să oferi cadouri de acest fel:

Căciuli fără de care niciun copil nu iese iarna din casă. Dacă sunt însă modele actuale și bineînțeles, aprobate de copii, le vor purta cu plăcere.

Gulere pentru a le ține de cald în jurul gâtului și care să nu se deplaseze din jurul acestuia cu atât mai mult cu cât se mișcă neîncetat.

Alte echipamente absolut necesare în zăpadă și nu numai sunt ghetele sau cizmele care dacă sunt călduroase și impermeabile nu vor crea nici cea mai mică problemă celor mici.

Mănușile sunt la fel de importante așa că nu trebuie să lipsească. Ce va purta pe sub geacă nu contează prea mult, important este să te asiguri că nu-i va fi frig.

Alege-ți imediat cadourile pentru cei dragi #DecathlonRomânia îți pune la dispoziție o gamă variată de produse astfel încât să adaptezi cadoul tău în funcție de necesitate sau pasiunea destinatarului.

Citește mai multe articole din ”Sănătate/Stil de viață”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi