(VIDEO) UPDATE – Accident Piața Ștefan cel Mare: biciclistul care ar fi provocat și a fugit de la fața locului, căutat. Un om a murit în urma accidentului.

Accident Piața Ștefan cel Mare: Biciclistul implicat în accidentul rutier în urma căruia o persoană a decedat, este căutat de polițiști. Biciclistul a fugit de la fața locului dar în această seară a fost identificat.

UPDATE: Biciclistul a fost identificat și se află în mâinile polițiștilor pentru declarații. În acest moment nu sunt dispuse măsuri în privința sa.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație la data de 22 noiembrie a.c.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00, în Piața Ștefan cel Mare.

Impactul în urma căruia a rezultat decesul pietonului a fost produs între o autoutilitară condusă de un bărbat din Cluj-Napoca.

Accident Piața Ștefan cel Mare.

Concret, autoutilitara circula înspre strada Dorobanților. Bărbatul de 64 de ani din același municipiu, se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din partea stângă aferent direcției de deplasare anterior amintite.

Polițiștii au realizat activități de cercetare și verificare a modului și a circumstanțelor în care a avut loc respectivul eveniment.

Conform acestora, a reieșit faptul că o persoană ar fi condus o bicicletă prin Piața Ștefan cel Mare dinspre Piața Timotei Cipariu, cu direcția spre Piața Avram Iancu.

Biciclistul circula pe banda de circulație destinată transportului în comun.

La intersecția cu strada Traian Moșoiu acesta ar fi schimbat succesiv benzile de circulație.

Accident Piața Ștefan cel Mare, biciclist căutat, Cluj24h.ro, știri cluj

A mers spre stânga printre autoturismele care circulau pe segmentul respectiv.

Șoferul autoutilitarei a încercat să-l evite de drum însă l-a acroșat. În momentul manevrei a pătruns pe trotuarul din partea stângă.

Deși după producerea evenimentului rutier conducătorul bicicletei ar fi constatat prin propriile simțuri faptul că a rezultat vătămarea unei persoane, acesta nu ar fi rămas la locul impactului.

În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii identității persoanei care se deplasa pe bicicletă. 

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Mai exact sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea bărbatului care se deplasa pe bicicletă, sunt rugate să sesizeze Poliția.

Mai exact, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier.

Sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

Citește mai multe din ”Social”.

Articole Noi