luni, octombrie 3, 2022

Simone Tempestini este liderul Production Cup în Raliul Suediei

raliu

  • Simone Tempestini a terminat penultima zi din Raliul Suediei pe prima poziție în Production Cup din WRC 2

  • Pilotul Napoca Rally Academy a câștigat toate cele opt probe speciale de sâmbătă

  • Duminică, în ultima zi din Raliul Suediei, mai sunt programate 3 probe speciale

După greșeala de vineri, când au pierdut șase minute, Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au revenit în forță și au câștigat toate specialele programate sâmbătă. Echipajul NRA ocupă prima poziție în Production Cup din WRC 2, cu trei probe speciale rămase de disputat duminică. 

Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au avut o evoluție fără greșeală în penultima zi din Raliul Suediei, etapa a doua din Campionatul Mondial de Raliuri, și au revenit pe prima poziție în clasamentul general din Production Cup, în WRC 2. Juniorul Napoca Rally Academy a început ziua în forță, dar fără să-și asume riscuri inutile.

“Așa cum am constatat pe pielea noastră în prima zi, aici în Suedia este foarte ușor să faci o greșeală și să pierzi astfel foarte mult timp. Pe primele patru probe am ridicat ritmul, dar fără să-mi asum niciun risc. Juniorul Napoca Rally Academy a recuperat din timpul pierdut pe fiecare probă și s-a apropiat la 30 de secunde de Gianluca Linari, liderul din Production Cup după prima zi. Linari a făcut o greșeală, iar Simone Tempestini și-a recuperat poziția pierdută vineri pe speciala a 9-a. “Din acest moment am riscat și mai puțin, dar chiar și așa am avut un ritm foarte ridicat, comparativ inclusiv cu unii piloți din WRC 2, și sunt foarte mulțumit de evoluția noastră până acum”, a spus Simone Tempestini.

Duminică, în ultima zi a raliului, mai sunt programate trei probe speciale cu o lungime de 46,74 km. “Suntem la trei probe de o victorie frumoasă, dar trebuie să rămânem concentrați până la final. Îmi doresc să încep cât mai bine această aventură în Production Cup din WRC și nu vreau să fac nicio greșeală acum când suntem atât de aproape de o victorie”, a mai adăugat juniorul Napoca Rally Academy. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi