marți, septembrie 26, 2023

Simfonia Filmelor – un nou spectacol dedicat cinematografiei şi muzicii simfonice în cadrul TiMAF

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

simfonia filmelorFestivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania invită publicul la cea de a 2-a ediţie a concertului “Simfonia Filmelor” susţinut de orchestra Agile împreună cu dirijorul Kovács Dalma Lidia. Evenimentul va avea loc în 15 octombrie, la Opera Naţională Română din Cluj – Napoca.

Programul concertului va include interpretarea de coloane sonore ale unor producţii cinematografice şi de televiziune celebre, precum Gladiatorul, Harry Potter, Piraţii din Caraibe, Pearl Harbor, Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor alături de proiecţii video ce vor oferi publicului o experienţă inedită.

Evenimentul va fi moderat de îndrăgitul tenor Tiberius Simu care, prin interpretarile sale va întregi spectacolul dedicat cinematografiei şi muzicii simfonice.

Tiberius Simu a debutat pe scena Operei Naţionale Române din Cluj – Napoca, şi-a continuat studiile în cadrul renumitei Academii de Teatru “Teatro alla Scala” din Milano iar repertoriul artistului cuprinde roluri importante, precum Tamino din „Flautul fermecat”, Don Ottavio din „Don Giovanni” de W. A. Mozart, Fenton din „Falstaff” de Giuseppe Verdi, Nemorino din „Elixirul dragostei” de Gaetano Donizetti, Almaviva din „Il barbiere di Seviglia” de Gioachino Rossini.

Biletele pentru concertul “Simfonia Filmelor” se pot achiziţiona de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Române din Cluj – Napoca, preţul acestora fiind cuprins între 10 şi 50 de lei.

Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania va avea loc sub deviza “stART” în perioada 3 – 19 octombrie 2014 şi va cuprinde spectacole cu artişti internaţionali si naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion, graffiti şi reprezentaţii ale tuturor artelor. Evenimentele vor avea loc în peste 50 de locaţii din Cluj – Napoca, cu implicarea a peste 200 de voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi