Şi-a însuşit conbustibil şi bani din firma la care era angajat, acum este cercetat pentru delapidare.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaAngajatul unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca este cercetat de poliţişti pentru delapidare, fiind bănuit că şi-a însuşit, fără drept, din combustibilul şi banii firmei.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui bărbat, de 49 de ani, din Dej, pentru delapidare.

Cel în cauză, angajat ca şi conducător auto la o firmă din Cluj-Napoca, în decurs de aproximativ patru luni, ar fi sustras din combustibilul societăţii, achiziţionat cu ajutorul cardului de alimentare pentru desfăşurarea sarcinilor de serviciu.

Prejudiciul astfel creat este de aproximativ 29.000 de lei. Totodată, în urma investigaţiilor s-a stabilit că angajatul, care efectua curse interne şi externe, şi-ar fi însuşit şi ar fi folosit în scop personal 6.000 de lei şi 850 de euro, sume ridicate din caseria firmei ca avans pentru deplasări.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj