Show aviatic la Câmpia Turzii de Ziua Aviaţiei Române

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

avioane 2Baza Militară 71 Câmpia Turzii a marcat cum se cuvine Ziua Aviaţiei Române oferind vizitatorilor un show aviatic pe cinste. Ministrul Apărării Naţionale a fost prezent la eveniment.

Ca în fiecare an, Ziua Aviaţiei Române adună la Câmpia Turzii nu doar locuitorii munucipiului ci şi foarte mulţi alţi pasionaţi de avioane sau paraşutism. Cei care au vizitat baza militară de la Câmpia Turzii s-au bucurat să vadă jocul aviativ prestat de piloţi, dar şi săriturile paraşutiştilor.

Mircea Dusa„Aşa după cum ştiţi, mâine sărbătorim Ziua Aviaţiei patronul spiritual fiind Sfântul Ilie. În această săptămână în toată ţara în bazele noastre militare am organizat mai multe acţiuni. Astăzi avem un show aviatic dar şi exerciţii militare la baza Militară de la Câmpia Turzii, mâine la baza militară 90 din Bucureşti şi desigur la ora 18 va fi organizată ceremonialul militar dedicat zilei aviaţiei. Tocmai pornind de la impportanţa aviaţiei militare într-o lume destul de complicată încă de acum 2 ani şi eu mă mândresc de acest lucru am început un proces amplu de modernizare şi de dotare a aviaţiei militare. În primul rând continuarea programelor  de înzestrare cu avioane pentru transport pe distanţă medie cu avioanele spartan, dar şi achizia de avioane noi pentru misiunile de poliţie aeriană”, ad eclarat Mircea Duşa, ministrul Apărării Naţionale.parasutisti

Cei mai încântaţi au fost micuţii de show-ul aviatic, dar şi de exponate căci vizitatorii au avut ocazia să se apropie de ele şi să facă poze.

avioane

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj