“Seri de vară clujene” 2017 – Peste 5000 de persoane s-au bucurat de evenimente

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

parcul str DamboviteiAjuns la ce-a de-a VII-a ediție, evenimentul “Seri de vară clujene”, organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca s-a desfășurat pe durata a 3 weekenduri din luna august: 11, 12 august seri de operetă și muzică ușoară în cartierul Mărăști, 18, 19 august seri de folk pe plaja Grigorescu și 25, 26 august seri de jazz și muzică live în Piața Muzeului.

“Seri de vară în alte lumi” și “Seri de vară în alte timpuri” au fost cele care care au deschis șirul evenimentelor din acest an, evenimente care au strâns peste 1500 de persoane în ambele seri.

plaja GrigorescuAstfel au fost activate două noi locații din oraș, Amfiteatrul Bazei Sportive Gheorgheni unde a avut loc atât un workshop de dans hula susținut de AnnaMaria Balazs, dar și “La Contessa Maritza” – arii și duete din opere celebre. Cea de-a doua locație a fost Parcul de pe strada Dâmboviței din Mărăști, unde soliștii Fang Shuang – semifinalist “Românii au talent” și Paula Coteț – câștigătoare a mai multor concursuri naționale și internaționale de muzică clasică, ușoară și romanțe i-au transpus pe
cei prezenți în cu totul altă lume, cea de odinioară cu melodii de altădată.

Piata MuzeuluiCel de-al doilea weekend al “Serilor de vară clujene” a strâns în cele două seri peste 3000 de persoane la evenimentul “Folk happening on the beach”, un eveniment devenit deja o tradiție îndrăgită de clujeni. Pe plaja Grigorescu au urcat pe scena trupa Boemis, Magda Puskas & Rareș Suciu, Raluca Marinescu, Ioana Mureșan, Adriana Andreica & Andrada Jucan & Florin Grec, Duo Mignon & Cristina Pătrașcu, Dudu Isabel & friends, Cătălin Condurache, evenimentul încheindu-se cu un splendid foc de tabără și atmosferă de Vama Veche cu chitară și cântece de suflet.

baza sportiva Gheorgheni

Ultimul weekend al “Serilor de vara clujene” a fost găzduit în boema Piața Muzeului, așa cum am fost obișnuiți an de an. Le Minion, Socol, Vlad Bretan, Renata Burca & Eddy Cos, Natif și Edina Jazz Quartet sunt artiștii care au urcat pe scenă și au dat un plus de farmec locației.

Întreg evenimentul a strâns peste 5000 de persoane și a fost organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca, serile de operetă și muzică ușoară i-au avut ca parteneri pe Scena Urbană, cele de folk pe Asociația Citadela Artelor, serile din Piața Muzeului pe Big Time Production, iar sponsorii ce l-au făcut posibil au fost: Banca Transilvania, Bergenbier, Pepsi, Vodafone Romania, Coral Impex.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj