Şerban Rădulescu a demisionat din Partidul Conservator

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
radulescu_serban gornistulro
Sursă foto: www.gornistul.ro

Doctorul Şerban Rădulescu, preşedintele organizaţiei judeţene Cluj şi vicepreşedintele Regiunii de Nord-Vest a Partidului Conservator, şi-a dat demisia, azi, din partid. Acesta a trimis un e-mail pe adresa Secretariatului Partidului Conservator în care şi-a făcut cunoscută decizia.

În exclusivitate pentru gornistul.ro, doctorul Şerban Rădulescu a făcut următoarea declaraţie:

„Azi mi-am trimis la București demisia din partid. Nu pot să declar decât că, de mai multă vreme, s-a creat în rândul membrilor de partid impresia că Partidul Conservator nu are o conducere centrală care să gestioneze corect problemele interne, precum şi relatiile unui partid parlamentar, cum e Partidul Conservator, cu alte partide. Relaţiile conducerii centrale cu organizaţiile teritoriale, întâlnirile şi eventualele consultări ale conducerii centrale cu membrii şi organizaţiile în teritoriu au fost aproape inexistente. Această constatare nu e numai a mea, ci a majorităţii filialelor judeţene. Există în rândul membrilor Partidului Conservator o stare de confuzie, de dezorientare în ceea ce priveşte viitorul partidului. Eu am prezentat aceste probleme, atât în partid, cât şi în spaţiul public. Această hotărâre pe care am luat-o cred că este normală şi sper că voi avea înţelegerea celor cu care am construit organizaţia Cluj a Partidului Conservator, precum şi a colegilor din teritoriul din afara judeţului cu care am colaborat foarte bine. Din păcate, nu am putut evita despărţirea de partidul pentru a cărui dezvoltare  mi-am pus toată energia şi experienţa politică. Viitorul lui nu mai depinde de mine. Ce voi face? Nu m-am decis, dar am un proiect de construcţie politică. În foarte scurt timp voi hotărâ dacă mai am energia şi optimismul necesar unui nou proiect. Oricum, nu va fi legat de ceea ce înseamnă eşicherul politic actual în România.”

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj