Septemberfest se serveşte cu tradiţie şi muzică bună!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Davin and The Sic Martini BandCel mai mare festival de bere din Transilvania – SEPTEMBERFEST-  va avea loc între 19-28 septembrie 2014 pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj Napoca şi aduce cel mai tare coktail muzical.

Pe lângă berea multă şi bună, muzica va fi nelipsită pe toată durata festivalului. Cele mai efervescente  trupe vor delecta publicul în fiecare seară cu hituri ale muzicii româneşti şi internaţionale. Vor concerta la Septemberfest VERDE, Incognito, David and the SixMartini Band, Magda Pușkaș, Trupa 21, Trupa Coco, Rock Academy,   Școala de muzică The Beat si Trupa Muzicantii.2

Pentru că sunteţi curioşi, trupele ne-au raspuns la o întrebare: De ce aţi ales să cântaţi la Septemberfest?

“Salut, suntem VERDE şi ne vedem la Septemberfest pentru că e cel mai expansiv festival de bere din Transilvania şi suntem siguri ca va deveni în scurt timp internaţional. Prin muzica noastră, prin vibe-ul modern şi proaspăt, lăsăm o amprentă inedită asupra festivalului.”

“Festivalul de la Cluj e un party la superlativ şi se ştie că nu poate fi petrecere reuşită fără David and The Six Martini Band! Că zice lumea, că zicem noi, e un fapt: suntem cea mai tare trupă de cover-uri din zonă, deci cântăm în cel mai tare festival de bere din Transilvania!” Cine vine la o bere? https://www.youtube.com/watch?v=GA20yS4F5is

1“La festivalul berii, oamenii au nevoie să se simtă fericiţi şi nu e tratament mai bun ca muzica folk, sau ritmurile de jazz şi blues, oferite sensibil de Magda Pușkaș! Vrem ca toată lumea să se simtă bine la Septemberfest şi să înveţe să cânte cu noi, Scoala de muzică “The Beat”!”

“Te-ai distrat până acum la maxim? Aşa crezi tu! La cel mai superb festival al berii din Transilvania, Trupa Muzicanţii îşi regăseşte publicul şi îi oferă încă o ocazie pentru distracţie şi bucurie în cea mai nebunească seara petrecută împreună cu prietenii.”

Zece zile clujenii vor bea bere din belşug şi vor asculta muzică excelentă, pe lângă multe alte surprize care vor contribui la atracţia festivalului, precum: Târgul de produse handmade şi de meşteşugari, Parcul de distracţii şi Zona culinară, unde se vor savura bucate gustoase special pregătite în fiecare zi.The Beat

La standurile târgoveţilor veniţi să-şi expuna produsele pe platoul Sălii Sporturilor, o mulţime de lucruri uimitoare vor tenta privirile şi buzunarele. De la produse unicat confecţionate din ceramică, lemn sau metal, la cămăşi şi ii brodate tradiţional, până la tablouri pictate, poşete lucrate manual, bijuterii şi obiecte de podoabă făcute de artişti din cele mai diverse materiale, toate vor concura pentru atenţia şi aprecierea vizitatorilor. Iar pe cei mai naturişti dintre căutătorii de comori tradiţionale, îi îmbie produsele alimentare făcute „de casă” – gemuri şi sucuri naturale, vinuri şi miere de albine, uleiuri aromate şi alte bunătăţi.

3Alte surprize vin din sfera culturală. Publicul prezent va fi delectat cu o interesantă Expoziție de fotografie “Clujul de altădată”, realizată de Asociația ”Vechiul Cluj”, care-i va transportata pe privitori într-un timp şi spatiu aparte, creând o atmosferă romantică. Incă o surpriză artistică au pregatit elevii Liceului de Arte Plastice “Romulus Ladea“, care vin cu un ART eveniment cultural inedit, menit să ofere noi clipe de încântare spectatorilor. Tinerii artisti ne provoaca  sa exploram impreuna fotografia directa, prin intermediul tehnicilor de procesare computerizata a imaginii, obiectele  de design textil in tehnici si materiale diverse, cat si de obiectele  de ceramica realizate in cursul orelor de specialitate. Coordonatorii proiectului sunt  Gavrila Zmicala, Raluca Toderica, Tomi Tothpál, Tϋnde Vitz.

VERDEProgramul festivalului în noua versiune este mult mai interactiv, publicul fiind atras în fiecare seară prin atmosfera de prietenie pe care e o propune festivalul, muzica bună, parcul de distracții, show-urile gastronomice, târgurile de produse, dar în special prin CONCURSURILE Septemberfest.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.septemberfest.ro

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj