Seplecan crede că a adus clujenilor luna de pe cer. PSD Cluj: „este o căpuşă a banilor publici”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Mihai SeplecanFostul preşedinte interimar al Consiliului Judeţean simte nevoia să le amintească clujenilor cât de multe făcea el în scurtele zile în care a ocupat fotoliul preşedintelui, astfel că transmite un comnicat prin care ne informează că:

Pe parcursul scurtului mandat de vicepreședinte cu atribuții de interimar al Consiliului Județean Cluj am ținut neaparat să nu se piardă proiectele bune pentru dezvoltarea durabilă a județului. Motiv pentru care, pe lângă faptul că i-am împiedicat pe consilierii județeni ai PSD să falimenteze  Aeroportul  Internațional  Cluj  prin  neaprobarea  liniei  de credit  necesare  bunei funcționări a acestuia, am inițiat corespondența instituțională cu Ministerul Sănătății, respectiv ministrul Nicolae Bănicioiu. Astfel  prin  Adresa  nr.  15.245/11.08.2014,  am  readus  în  atenția  ministrului  Sănătății Nicolae Bănicioiu solicitarea nr. 2.243/04.02.2013 privind Spitalul Regional de Urgență Cluj,readucându-i  aminte  faptul  că pe  banii  contribuabililor  s-a  investit  deja  foarte  mult  în  acestproiect și că nu este cazul să se renunțe la acest obiectiv de interes național și regional.

Mihai Seplecan nu ezitat nici să arate, din nou cât este de deranjat pentru faptul că nu reuşeşte să ocupe funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Judeţean, şi îi aruncă un reproş şi prefectului Clujului.

Este  drept că,  între  timp,  prefectul  apolitic  al  județului  Cluj,  Gheorghe  Vușcan,  a  plecat  învacanță, nu înainte de a semna hârtiile prin care a decis atacarea în Contenciosul Administrativ anumirii mele în funcțiile deținute la CJ Cluj, a mai spus preşedintele ACL CLuj.

Reprezentanţii PSD Cluj au transmis la rândul lor un comuncat:

„Șoferul Mihai Seplecan și consilierii domniei sale în comunicare sunt rupți de realitate! PSD Cluj amintește opiniei publice că în momentul în care reprezentanții  PSD propuneau și susțineau construirea Spitalului Regional de Urgență la  Cluj, dl. Mihai Seplecan era doar un asistat social pe bani publici, ca să nu spunem o căpușă a banilor publici. Șoferul politic al dlui.  Marius Nicoară, dl. Mihai Seplecan trebuie înainte de orice considerații publice, rupte de realitate, să-și prezinte CV-ul pentru a demonstra că nu a fost un asistat social pe bani publici.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj