UPDATE: Senatorul Alexandru Cordoş, urmărit penal de DNA

alexandru cordosProcurorii DNA au dispus urmărirea penală a senatorului PSD, Alexandru Cordoş. Acesta este acuzat că în cursul anului 2014 a ajutat persoane cercetate de procurorii antiorupţie anunţându-i că le sunt ascultate telefoanele.

 ”În cauză există elemente din care rezultă suspiciunea rezonabilă că, în cursul anului 2014, suspectul Cordoș Alexandru a ajutat persoanele cercetate de procurorii anticorupție, într-un dosar penal, avertizându-le că le sunt interceptate convorbirile telefonice”, au anunţat procurorii DNA.

Conform DNA, Alexandru Cordoş obţinea informaţiile prin finul său, Valentin Tătar, ofiţer de poliţie judiciară,  acesta lucrând la momentul acela în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Cluj.

 În ce îl priveşte pe senatorul PSD, Alexandru Cordoş, a fost transmis un comunicat scurt din partea PSD Cluj în care se arată:

PSD Cluj a aflat despre învinuirile care i se aduc senatorului Alexandru Cordoș și consideră că trebuie să beneficieze de prezumţia de 
nevinovăţie, un drept fundamental al cetăţeanului. PSD Cluj consideră că senatorul Alexandru Cordoș este o persoană  serioasă și responsabilă care își va dovedi nevinovăția.

UPDATE: Alexandru Cordoş nu neagă faptul că este rudă cu Valentin Tătar, însă spune că nu a primit niciodată o astfel de informaţie pe care apoi să o transmită cuiva. Mai mult, acesta spune că îşi va demonstra nevinovăţia.

Articole Noi