Elevii Colegiul Economic „Iulian Pop” Cluj-Napoca au fost premiaţi de Consiliul Judeţean

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

premiere eleviConsiliul Judeţean Cluj a găzduit astăzi, 12 august 2014, ceremonia de premiere a elevilor şi profesorilor din cadrul Colegiului Economic „Iulian Pop” Cluj-Napoca, membri ai echipei de exerciţiu care a obţinut locul I la faza naţională a Concursului Naţional “Bussines Plan” 2014.

Rezultatele participării au fost de excepţie, planul de afaceri întocmit de Firma de Exerciţiu a Colegiul Economic “Iulian Pop” Cluj-Napoca, realizat de elevii Sorin Coşarcă, Alexandra Oaneş şi Paula Buna, îndrumaţi de prof. Avram Dorel, obţinând locul întâi, după patru etape, din 380 de echipe înscrise în cadrul competiţiei naţionale.

“Felicit pe această cale pe cei trei elevi, şi în mod special, liceul şi profesorii îndrumători. Aceşti copii demonstrează încă o dată faptul că, lucrând în echipă, se pot obţine rezultate excepţionale. Totodată doresc să promovez tinerii care ne reprezintă cu succes şi susţin cu toată convingerea performanţa şcolară întrucât educaţia are o importanţă deosebită pentru viitorul comunităţii” a declarat domnul Mihai Seplecan.

Având în vedere această performanţă, dar şi celelalte rezultate excepţionale obţinute în cadrul altor competiţii, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, domnul Mihai Seplecan, a înmânat diplome de merit elevilor şi profesorilor implicaţi în proiect.

Scopul Competiţiei Business Plan este acela de a forma, descoperi şi valorifica idei de afaceri valoroase. Obiectivele competiţiei urmăresc valorificarea spiritului antreprenorial, iniţiativa, asumarea riscului, dezvoltarea unor competenţe, colaborarea, încurajarea competiţiei simulând activitatea unei firme reale şi activităţi specifice mediului economic real.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj