Ședință Consiliul Local Florești – 18 septembrie 2017

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Cl FlorestiConsiliul Local Florești s-a întrunit în ședință ordinară astăzi, 18 septembrie 2017, când pe ordinea de zi se aflau  mai multe proiecte. Consilierii au decis printre altele, demararea unor proceduri necesare în urma furtunii de ieri dar și documente întocmite în vederea contractării unor servicii de salubrizare stradală. 

La ședința de Consiliu Local au fost prezenți 17 consilieri (au absentat Adrian Mic și Sebastian Cîmpean).

Ordinea de zi a fost suplimentată cu trei proiecte noi, iar proiectul nr. 1 de ordinea de zi a fost retras. În urma voturilor, situația este următoarea:

C O N V O C A T O R

convocatorSe convoacă ședința ordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de 18 septembrie 2017, ora 16,00 la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170, cu următorul proiect al ordinei de zi :

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local rectificat pentru anul 2017.
2. Proiect de hotărâre privind numirea reprezentanților Consiliului local în consiliile de administrație din Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai ” Florești și Grădnița cu Program Prelungit Florești și în comisia de asigurare a calității educației (CEAC) a Școlii Gimnaziale ” Gheorghe convocator 1Șincai” Florești și Grădnița cu Program Prelungit Florești , pentru anul școlar 2017-2018. Proiectul a trecut.
3. Proiect de hotărâre cu privire la asigurarea finanțării de la bugetul local a unor categorii de cheltuieli care nu se finanțează de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală pentru obiectivul de investiții „MODERNIZARE STRADA EROILOR IN COMUNA FLORESTI, JUDETUL CLUJ” Proiectul a trecut. 
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea fisei de date pentru atribuirea contractului de delegare de gestiune pentru prestarea serviciilor de salubrizare stradala si de deszapezire pe raza Comunei Floresti, a caietului de sarcini, a modelului de acord cadru si a modelului de contract subsecvent de prestări servicii de de curatare si maturare a strazilor si de deszapezire pe raza Comunei Floresti, precum si a documentatiei de atribuire . Proiectul a trecut (s-au abținut: Coroian Ovidiu, Florentina Vaida, Jurco Eugen, Doru Matei, Oprea luisa și Albert Zoltan)
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru „Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+2E+Er, ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situat în localitatea Florești, str. Valea Gârboului, nr. 3. având ca beneficiar pe DAN MARIANA – ZOICA si BALAJ MIHAELA. Proiectul nu a trecut. 8 voturi „pentru” (Szekely Istvan (Condor), Cristolțan Camelia, Pivariu Bogdan, Laar Andras, Hinteuar Tatiana, Nicolae Oltean, Brad Adriana și Ioachim Vancea) iar restul au fost abțineri.cl Floresti 2
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru ” Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE UN IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+2E, ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situat în localitatea Florești, str. Valea Gârboului, f.n., având ca beneficiar pe DUCA RAZVAN CLAUDIU si ASOCIATII. Proiectul a trecut. S-au abținut Albert Ileana, Albert Zoltan, Doru Matei, Luisa Oprea, Coroian Ovidiu.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru ” ELABORARE P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S+P+2E”, situat în localitatea Florești, str. Sub Cetate, f.n., având ca beneficiar pe GHERMAN IOAN. Proiectul nu a trecut. Conform explicației primarului proiectul se află pe aliniamentul viitorului drum de legătură Sud. Niciun consilier nu a votat „pentru”.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru ” Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+Er,situate în localitatea Florești, str. Prof. Dumitru Mocanu, f.n, având ca beneficiar pe LAPUSTE IULIANA MARIA. Proiectul nu a trecut. Niciun consilier nu a votat „pentru”, au fost doar abțineri și impotrivă.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE UN IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S+P+3E, ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”,, situat în localitatea Florești, str. Prof. Ioan Rusu,f.n, având ca beneficiar pe MLESNITE MIHAELA CARMEN si VANEA ALINA IOANA. Proiectul a trecut. S-au abținut Albert Ileana, Szekely Istvan (Doronci), Luisa Oprea, Doru Matei și Coroian Ovidiu.  
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru ” ELABORARE P.U.D. – CONSTRUIRE LĂCAȘ DE CULT, DOTARI SOCIALE SI CASA PAROHIALA CU REGIM DE INALTIME D+P+E – loc. Floresti, str. Razoare, f.n. , având ca beneficiar pe PAROHIA ROMÂNĂ UNITA CU ROMA – GRECO CATOLICA III „SFINTII TREI IERARHI VASILE, GRIGORE SI IOAN”. Proiectul a trecut. S-au abținut Luisa Oprea, Doru Matei și Eugen Jurco.
Cl Floresti 111. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru ” Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE UN IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+2E, ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” , situat în localitatea Florești, str. Stejarului, f.n, având ca beneficiar pe SC TENANGO SRL .  Proiectul nu a trecut. A votat „pentru” doar consilierul local, Ioachim Vancea, restul au fost voturi impotrivă sau abțneri.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru Elaborare P.U.Z. – CONSTRUIRE ANSAMBLU DE 5 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE INALTIME 2 IMOBILE D+P+3E SI 3 IMOBILE D+P+4E+ER ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situate în localitatea Florești, str. Someșului, f.n.,având ca beneficiar pe SC TSI INVEST SRL „ Proiectul nu a trecut. Au votat pentru Albert Zoltan, Pivariu Bogdan, Abrudan Traian și Ioachim Vancea. Restul s-au abținut.
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru . -ELABORARE P.U.D. – CONSTRUIRE 4 TRONSOANE A CATE 2 CORPURI FIECARE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+M, ÎMPREJMUIRE TEREN ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situate în localitatea Florești, str. Avram Iancu nr. 50, 52 și 54, având ca beneficiar pe S.C. BRIOTEX S.R.L. și S.C. LA RĂDUCU INVEST S.R.L.,  Viceprimarul nu participă la vot. Au votat „pentru” consilierii: Cristolțan Camelia, Laar Andras, Hinteuar Tatiana, Abrudan Traian, Nicolae Oltean, Brad Adriana, Ioachim Vancea, Szekely Istvan, Szekely Instvan și Florentina Vaida. 
14. Diverse.

Ordinea de zi a fost suplimentată cu 3 proiecte, toate trei au trecut de votul consilierilor. Este vorba despre:

1. Numirea consilierilor care vor face parte din două dintre comisiile de administrație și de asigurare a calității în educație la școala gimnazială din Luna de Sus și Grădinița Prietenii lui Mikey pentru anul școlar 2017-2018.

2. Demarare procedura de achiziție servicii închiriere pentru patinoar demontabil.

3. Demararea lucrărilor pentru degajararea, înlăturarea și  transpotarea resturilor din urma furtunii de ieri.

La finalul ședinței, primarul a făcut un bilanț al pagubelor de după furtuna de ieri.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj