Șapte noi sectoare de drumuri județene vor fi modernizate. Află detalii

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

drum 3Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a demarat procedura legală de achiziție publică a serviciilor de întocmire documentații cadastrale de întăbulare, studii geotehnice, expertiză tehnică, documentații de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI), proiectare și asistență tehnică pentru un număr de șapte noi sectoare de drumuri județene, respectiv:

  • DJ 108C DN1 – Mănăstireni
  • DJ 103G DN75 – Cheile Turzii
  • DJ 103G limită jud. Alba – Moldoveneşti – Săndulești – Ceanu Mic – Aiton
  • DJ 103M Vâlcele – Rediu – Aiton
  • DJ 161A Apahida – Cojocna
  • DJ 161 Fundătura  (DN1C) -Dăbâca – Panticeu – Sărata
  • DJ 109D Sic – Visa – Coasta – DN1

Ceea ce îmi doresc este ca în cel mai scurt timp posibil să înceapă efectiv lucrările de reabilitare și modernizare a drumurilor județene, atât de necesare și benefice pentru întreaga economie a județului și pentru locuitorii acestuia. Acesta este motivul pentru care am intensificat la maxim ritmul demersurilor necesare, sens în care, celor patru drumuri județene pentru care am început la sfârșitul săptămânii trecute procedurile de autorizare li se adaugă aceste șapte noi sectoare de drumuri județene pentru care am demarat procedurile de achiziție publică” a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Valoarea estimată a serviciilor contractate de Consiliul Județean Cluj pentru aceste șapte sectoare de drumuri județene este de 3.120.743 lei, fără TVA.

 

Biroul de presă

            26 Ianuarie 2017

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj