Şapte metode de a economisi cumpărând online

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

online vs offlineCumpărăturile online sunt o metodă convenabilă și rapidă, dar pot să fie, în același timp și destul de costisitoare. Din fericire există câteva trucuri care te pot ajuta să economisești. Iată 7 trucuri care te vor ajuta și pe tine să reduci costurile atunci când faci achiziții online:

  1. Folosește rețelele sociale. Dă câte un like magazinului, sau producătorului tău preferat pe Facebook, Google +, etc. Sunt destul de multi retaileri care își anunță reducerile sau care oferă cupoane de reducere prima dată aici.
  2. Vânează cupoane de reducere. Întotdeauna, înainte de a finaliza o comandă, caută un cupon de reducere pentru magazinul respectiv. Sunt destule situri care au cupoane de reduceri pentru multe dintre magazinele online prezente la noi, de la cele mai mari magazine, până la cele mai mici. Cupoanele de reducere pot să fie valorice (între 10 și 100 de lei), sau procentuale (de la 5% la 30%).
  3. Abonează-te la newsletter. Dar nu imediat ce intri pe site. Mai întâi, arată-ți interesul pentru magazin, adică vizitează câteva pagini, uită-te la câteva produse, etc. Abia acum ar trebui să vezi un pop-up care să te îmbie să te abonezi. Și, de cele mai multe ori, există și un stimulent pentru abonare, sub forma unui cupon de reducere.
  4. Compară prețul online cu cel din magazin. Dacă ai posibilitatea verifică înainte de achiziție prețul de pe site cu cel din magazin. De multe ori cele două prețuri sunt diferite. Vei vedea acest lucru mai ales la marii retaileri, gen H&M, Zara, C&A, etc.
  5. Folosește comparatoarele de preț. Uită-te și pe comparatoarele de preț înainte de finalizarea comenzii (Price, Compari). Posibil să fie același produs și în alte magazine online, dar la un preț mult mai bun.
  6. Evită cheltuielile de transport. Toate magazinele online îți oferă transport gratuit daca atingi o anumită sumă. Dacă nu reușești să atingi acel prag din prima, gândește-te ce o să-ți trebuiască în viitor. Cu siguranță vei mai avea nevoie de ceva, așa că, de ce să nu cumperi acum și să eviți taxele de transport?
  7. Ai răbdare. Dacă nu ai nevoie de acel obiect imediat, se merită să mai aștepți și să verifici periodic dacă nu cumva apare un cupon, sau o reducere la acel produs.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj