S-a desemnat câştigătorul care va realiza intrările în oraş

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

proiect castigator1Primăria Cluj-Napoca a desemnat câştigătorul concursului organizat pentru „Intrările oraşului- sistem de comunicare integrat în Cluj-Napoca”. Prin concurs s-a urmărit identificarea unei soluţii care să trateze comunicarea integrată la nivelul oraşului pe mai multe paliere: intrarea în oraş, comunicare instituţională şi comunicarea/informarea cetăţenilor, astfel încât să se comunice în mod unitar în mai multe registre atât cu cetăţenii clujeni, cât şi cu cei care tranzitează/vizitează oraşul. În ceea ce priveşte intrările în municipiu, este vorba despre:

– intrarea/ieşirea dinspre Turda;

– intrarea/ieşirea dinspre Floreşti;

– intrarea/ieşirea dinspre Chinteni;

– intrarea/ieşirea dinspre Baciu;

– intrarea/ieşirea dinspre Someşeni;

– intrarea/ieşirea dinspre Apahida.

Contractul de proiectare a fost câştigat de Biroul individual de arhitectură Alexandru Fleşeriu Nicolae, la valoarea de 72.296,40 lei (faţă de 120.000 de lei, cât reprezenta valoarea estimată a procedurii); din echipa arhitectului Fleşeriu mai fac parte arhitectul Peter Eszter şi inginerul Doru Călin Crişan.

Au fost depuse în total 15 proiecte, iar juriul a stabilit următorul clasament:

Locul I şi premiul I – Biroul individual de arhitectură Alexandru Fleşeriu Nicolae – 1455,84 puncte;

Locul II şi premiul II – SC Made By SRL – 1217,72 puncte;

Locul III şi premiul III – SC Schmidt Arhitectura SRL – 1195 puncte;

Locul IV – Mihaela Meslec – Huenerwadel Partnership – 983,16 puncte;

Locul V – SC Arhitect Magda SRL – 926 puncte.

proiect castigatorJuriul concursului a fost alcătuit din: Ioan Sbârciu, Radu Solovăstru, Ligia Subţirică, Ioana Mihaela Agachi, Szabolcs Guttman, Romulus Zamfir, Tudor Giurgiu şi Florin Moroşanu. Proiectul câştigător a fost apreciat de juriu ca fiind coerent şi creativ, reprezentativ pentru oraş, cu un design care se evidenţiază, funcţional, durabil, uşor de întreţinut şi cu un raport cost-eficienţă în concordanţă cu dimensiunea şi materialele propuse.

Proiectele câştigătoare sunt prezentate pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, la secţiunea Achiziţii publice/Achiziţii directe/Achiziţii Primaria Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj