CS Mănăștur participă la a doua ediţie a turneului „Cupa Bucovina”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
CS manastur
Sursa Foto: www.facebook.com

Echipa de rugby CS Mănăștur va participa în perioada 13-­15 martie la cea de a doua ediție a turneului dotat cu trofeul „Cupa Bucovina”. La competiția organizată de Clubul Sportiv Municipal Bucovina Suceava va mai evolua, alături de echipa noastră, și Politehnica Iași. Ambele formații moldovene vor juca în Divizia Națională de Seniori, ediția 2015 a Campionatului Național de Rugby al României.

”Chiar dacă pe hârtie noi suntem echipa cu a treia șansă, este important să vedem la joc toți sportivii care fac parte din echipa noastră. Va fi un turneu util, cu meciuri tari, având în vedere valoarea și tradiția celor două adversare pe care le vom întâlni în cadrul întrecerii. Pentru noi este foarte important să înfruntăm echipe din eșaloanele superioare, pentru că obiectivul echipei CS Mănăștur este de a câștiga Divizia A și, de ce nu, să obținem promovarea în DNS”, Mircea Nistror, antrenor CS Mănăștur.

Programul meciurilor este următorul:

­ Vineri, 13 martie, ora 16.30

CSM Bucvina Suceava – Politehnica Iași

­ Sâmbătă, 14 martie, ora 11.00

Politehnica Iași – CS Mănăștur

­ Duminică, 15 martie, ora 11.00

CSM Bucovina Suceava – CS Mănăștur

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj