Reprezentația cu numărul 100 a spectacolului „Punguţa cu doi bani”, având o nouă distribuție, duminică la „Teatrul Puck”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Punguta cu doi baniTeatrul de Păpuși „Puck” prezintă duminică, 28 februarie, de la orele 11:00 și 12:30, spectacolul „Punguţa cu doi bani”.

Povestea lui Ion Creangă a fost adaptată de regizorul Decebal Marin. Scenografia este semnată de Sandu Marian, iar ilustraţia muzicală de Traian Păcurar. Din noua distribuție a piesei fac parte actorii: Ramona Atănăsoaie, Andra Ștefan, Angelica Pamfilie, Iulia Dinescu, Călin Mureşan, Ionuţ Constantinescu, Robert Gutunoiu, Adina Ungur.

Spectacol de referință al Teatrului „Puck”, „Punguţa cu doi bani” , va avea duminică, 28 februarie, reprezentația cu numărul 100.

„Peripețiiile cocoșului alungat de acasă în basmul lui Ion Creangă „Punguța cu doi bani” sunt „povestite” într-o manieră originală și plină de culoare în spectacolul omonim montat de Decebal Marin la Teatrul de Păpuși „Puck”.

Punguta cu doi bani 1 Punguta cu doi bani 2

“Călătoria inițiatică a cocoșului prin apă și foc, prin încercările planului material, este trecută cu bine, deoarece acesta urmărește cu fervoare doar principiul unic, esența, reprezentați aici de punguță. Trezirea cocoșului prin bătaie semnifică, de fapt, trezirea principiului solar, pozitiv, emisiv necesar în lupta cu inerția, tendințele grosiere, stagnante, prezente în fiecare dintre noi.

În piesă, povestea și călătoria inițiatică a cocoșului este îmbogățită de personaje și situații noi, care, prin ritm, culoare și umor pigmentează și întregesc atât jocul vieții, cât și jocul cosmic.” Decebal Marin

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj